• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Professional 5030

Trodat Professional 5030

Zelfinktende stempel met datum 4 mm. hoog.

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Professional 5030 Datumstempel: Efficiëntie in stempelen

 

De Trodat Professional 5030 datumstempel is een veelzijdige, zelf-inktende stempel die ontworpen is om aan de behoeften van veeleisende zakelijke omgevingen te voldoen. Met een afdrukhoogte van 4 mm biedt deze stempel een heldere, nauwkeurige weergave van de datum, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor het stempelen van documenten, facturen, en meer.

 

Deze stempel onderscheidt zich door zijn ingebouwde stempelkussen, wat betekent dat u geen apart stempelkussen hoeft te gebruiken. Het stempelkussen is vervaardigd om langdurig gebruik te weerstaan en kan tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken produceren voordat het moet worden vervangen, wat resulteert in een aanzienlijke besparing op tijd en kosten op lange termijn. Bovendien is het vervangen van het stempelkussen een moeiteloze taak die u zelf kunt uitvoeren, waardoor het onderhoud van de stempel eenvoudig en gemakkelijk is.

 

Het robuuste montuur van de Trodat Professional 5030 zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij frequent gebruik. Of het nu gaat om dagelijkse stempelbehoeften in een druk kantoor of om periodiek gebruik in een klein bedrijf, deze stempel staat garant voor consistente prestaties en een lange levensduur.

 

Trodat staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Professional 5030 datumstempel is daarop geen uitzondering. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen, waardoor u kunt vertrouwen op consistente en nauwkeurige resultaten, keer op keer.

 

Kortom, de Trodat Professional 5030 datumstempel biedt topkwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een stempel voor dagelijks kantoorgebruik of voor specifieke zakelijke behoeften, deze stempel biedt de prestaties en duurzaamheid die u nodig heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.