• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4921

Trodat Printy 4921

Zelfinktende stempel van max. 3 regels, geschikt (A-merk) voor spaarkaarten.

Afdrukformaat: 12 x 12mm

18,31 Excl. btw
22,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4921

De Trodat Printy 4921 is een veelzijdige stempel met een scala aan voordelen die het een onmisbaar hulpmiddel maken voor diverse toepassingen:

Duurzaamheid: Het stevige en compacte ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen maken deze stempel sterk en bestendig, geschikt voor langdurig gebruik.

Nauwkeurige afdrukken: De indicatoren en het transparante frame zorgen voor precieze afdrukken en een accurate uitlijning, waardoor elke afdruk consistent en helder is.

Gemakkelijk inktkussen vervangen: Dankzij de eenvoudige en schone vervanging van het inktkussen kunt u snel van inktkleur wisselen en uw stempel aanpassen aan verschillende behoeften.

Vervangbaar tekstplaatje: Wanneer de tekst niet meer correct is, kan het tekstplaatje 4921 eenvoudig worden vervangen, waardoor de stempel altijd up-to-date blijft.

Ingebouwd stempelkussen: De Trodat Printy 4921 bevat een ingebouwd stempelkussen E/4921 dat goed is voor duizenden afdrukken, wat betekent dat u langdurig van deze stempel kunt genieten.

Maximaal afdrukformaat 11x11mm

De Trodat Printy 4921 biedt een maximaal afdrukformaat van 11x11mm, wat voldoende ruimte biedt voor tekst en/of logo.

Inktkleurkeuze en Eigenschappen

Deze stempel wordt geleverd met inkt in zwart, blauw, rood of groen, allemaal op waterbasis. Deze inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

 

Trodat 4921

De Trodat 4921 stempel biedt veelzijdigheid en duurzaamheid, perfect voor gevarieerde afdrukbehoeften.

 

Printy 4921

Printy 4921 staat voor precisie, duurzaamheid en eenvoud in stempelgebruik, waardoor consistente en scherpe afdrukken worden gegarandeerd.

De Trodat Printy 4921, met zijn robuuste constructie en hoogwaardige componenten, is ideaal voor spaarkaarten (mits deze niet van glad papier/karton zijn, en talloze andere toepassingen. De stempel is gemakkelijk aan te passen met onze handige opmaakmodule, waarmee u een drukproef kunt bekijken voordat u bestelt.

Deze stempel, een van Trodat's bestsellers, wordt klimaatneutraal geproduceerd en biedt onuitwisbare stempelinkt op waterbasis. Dankzij zijn betrouwbaarheid en kwaliteit is de Trodat Printy 4921 een must-have voor elke kantooromgeving waar precisie en duurzaamheid essentieel zijn.

 

Alternatieven:

Trodat Printy 4922 is 1 maatje groter

Handstempel 15x15 mm Deze kunt u gebruiken in combinatie met een StazOn stempelkussen voor glad papier. Dit is vaak het geval bij stempelkaarten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.