• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4907 - Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4907

Zelfinktende stempel (A-merk) voor slecht 1 regel tekst.

16,93 Excl. btw
20,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4907 - Uw Ultieme Stempeloplossing

De Trodat Printy 4907, een veelzijdige stempel die de perfecte oplossing biedt voor al uw zakelijke en persoonlijke stempelbehoeften. Met zijn maximale afdrukafmeting van 13x6mm is deze stempel handig voor kantoor en thuis.

 

Waarom de Trodat Printy 4907 de Topkeuze is:

  • Robuust en Compact Ontwerp: De Trodat Printy 4907 combineert duurzaamheid met een compact ontwerp. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is deze stempel gebouwd om langdurig mee te gaan. Dankzij zijn handige formaat is hij gemakkelijk in gebruik en op te bergen.
  • Ingebouwd Stempelkussentje: Met het geïntegreerde stempelkussentje kunt u duizenden afdrukken maken voordat vervanging nodig is. En wanneer de tijd rijp is voor een nieuw kussentje, is deze optie altijd beschikbaar.
  • Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De inkt gebruikt in de Trodat Printy 4907 is op waterbasis, waardoor deze stempel geschikt is voor gebruik op diverse papiersoorten, met name op niet-glad papier.
  • Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Wanneer uw tekst verandert, is het moeiteloos om een nieuw tekstplaatje te bestellen. Vergeet niet om ook het inktkussentje te vernieuwen voor optimale prestaties. Stempelplaatje Trodat Printy 4907
  • Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. Hiermee kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften.

 

Printy 4907 - Voor Nauwkeurigheid en Snelheid

De Trodat Printy 4907 wordt geleverd met een transparant frame om altijd nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning te waarborgen. Of u nu zakelijke documenten stempelt of een persoonlijke touch aan uw correspondentie wilt toevoegen, deze stempel levert altijd scherpe en heldere afdrukken.

 

Bestel Vandaag Uw Trodat Printy 4907

Aarzel niet langer om te voorzien in uw stempelbehoeften. Met de Trodat Printy 4907 bespaart u tijd en moeite en geeft u uw documenten een professionele uitstraling. Dankzij snelle levering en de eenvoudige optie om tekstplaatjes en inktkussentjes te vervangen, bent u altijd klaar om te stempelen.

Bestel vandaag nog uw Trodat Printy 4907 en ontdek hoe moeiteloos stempelen kan zijn, of u nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent. Deze stempel biedt betrouwbaarheid en veelzijdigheid, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor al uw stempelbehoeften.

 

Opmerking: De Trodat Printy 4907 is te vergelijken met de Colop Printer 05.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.