• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4822

Trodat Printy 4822

Trodat Printy 4822. Stempel met standaard doordraaibare woorden.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4822

De Trodat Printy 4822 is een zelf-inktende stempel die garant staat voor een mooie afdruk. Met een doorzichtig vlak onderaan de stempel biedt deze een uniek voordeel: u ziet exact waar de afdruk zal verschijnen. Met de mogelijkheid om het inktkussentje te verwisselen zonder vieze handen te krijgen, combineert deze stempel functionaliteit met gebruiksgemak.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4822

Doordraaibaar Ontwerp: De Trodat Printy 4822 is voorzien van handige doordraaibaar doordraaibare banden, waardoor u de verschillende woorden kunt kiezen, zoals REMBOURS, PRIOR, SPOED, AANGETEKEND, DUPLICAAT, BRIEF, PER EXPRES, LUCHTPOST, VERZ. Per FAX, ONTV. Per FAX, en DRINGEND.

Nauwkeurige Afdrukken: Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt ervoor dat u de plaats van de afdruk nauwkeurig kunt bepalen, waardoor u altijd een goede afdruk krijgt op de gewenste locatie.

Inkt op Waterbasis: De stempel maakt gebruik van kwalitatieve inkt op waterbasis, wat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Deze inkt is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten. Voor gladde papiersoorten kiest u voor een gewone handstempel en een StazOn stempelkussen.

Snelle Levertijd: Met een levertijd van slechts 1 werkdag kunt u snel gebruikmaken van deze efficiënte stempel in uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Trodat 4822 met diverse inktkleuren

Bij de Trodat Printy 4822 heeft u de keuze uit verschillende inktkleuren, namelijk zwart, blauw, rood, of groen. Elke kleur is zorgvuldig samengesteld om heldere en duidelijke afdrukken te garanderen. De inkt op waterbasis zorgt voor scherpe afdrukken.

 

Trodat Printy 4822: kwaliteit en milieubewustzijn

Trodat besteedt niet alleen aandacht aan functionaliteit, maar ook aan duurzaamheid. Alle Trodat bestsellers, waaronder de Printy 4822, zijn CO2 neutraal. Dit betekent dat de productie en het gebruik van deze stempel geen negatieve impact hebben op het milieu. Door te kiezen voor Trodat draagt u bij aan een milieubewuste oplossing voor uw stempelbehoeften.

 

Trodat 4822: een stempel voor zakelijk gebruik

Of u nu documenten moet markeren met verschillende aanduidingen of dringende post moet voorzien van een specifieke stempel, de Trodat Printy 4822 biedt de flexibiliteit en betrouwbaarheid die nodig is voor professioneel gebruik. Met een robuuste constructie en hoogwaardige materialen is deze stempel ontworpen om langdurig en consistent te presteren.

Met de Trodat Printy 4822 haalt u niet alleen een handig kantoorhulpmiddel in huis, maar ook een stempel die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van nauwkeurigheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Trodat Printy 4822. Standaard stempel met veel voorkomende administratieve woorden. REMBOURS / PRIOR / SPOED / AANGETEKEND / DUPLICAAT / BRIEF / PER EXPRES / LUCHTPOST / VERZ. Per FAX / ONTV. Per FAX / DRINGEND

 

Wilt u zelf een woord op een stempel laten zetten  kies dan voor de Trodat printy 4912

Wilt u zelf een woord laten zetten op een stempel en afdrukken op glad papier? Kies dan voor de:

Handstempel 50x20 en het StazOn stempelkussen 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.