• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4612 - Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4612

Zelfinktende stempel (A-merk) voor ronde afdruk van max. 3 regels.

Afdrukformaat: Ø12mm

18,51 Excl. btw
22,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempel Trodat Printy 4612

Stempel Trodat Printy 4612, zelfinktend met afdrukformaat van Ø 12 mm. Het ingebouwde stempelkussentje is voor duizenden afdrukken. Een nieuw extra inktkussentje (E/4612) is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en erg geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze online ontwerpmodule om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Handig voor klantenkaarten.

De Trodat Printy 4612 is een compacte stempel die bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu tekst, een logo, of een combinatie van beide wilt afdrukken, de Trodat Printy 4612 staat garant voor scherpe en nauwkeurige afdrukken.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4612

  • Duurzaam en compact ontwerp
  • Maximale afdrukformaat Ø12mm
  • Ingebouwd stempelkussentje goed voor duizenden afdrukken
  • Keuze uit inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen
  • Geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten

 

Trodat 4612: Een stempel voor elk doel

Met de Trodat 4612 haal je een stempel in huis die aan al je behoeften voldoet. Of je nu spaarkaarten wilt stempelen, documenten wilt markeren of je eigen creatieve ontwerpen wilt afdrukken, deze stempel staat voor je klaar. Het maximale afdrukformaat van Ø12mm maakt het mogelijk om gedetailleerde afbeeldingen en tekst op een compacte manier weer te geven.

 

Printy 4612: Maak indruk met nauwkeurigheid

De Trodat Printy 4612 onderscheidt zich door zijn nauwkeurigheid en scherpe afdrukken. Het transparante frame en de indicatoren zorgen voor een foutloze uitlijning, waardoor elke afdruk precies is zoals bedoeld. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige constructie levert deze stempel consistente resultaten, keer op keer.

 

Trodat Printy 4612: Milieuvriendelijk en efficiënt

De Trodat Printy 4612 maakt gebruik van inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor heldere afdrukken maar ook milieuvriendelijk is. Het stempelkussentje kan eenvoudig en schoon worden verwisseld, en een nieuw/extra inktkussentje (E/4612) is altijd los te bestellen. Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4612, zijn klimaatneutraal, waardoor je met een gerust hart kunt stempelen.

 

Online gemak met Trodat Printy 4612

Dankzij de handige online opmaakmodule van Trodat kun je eenvoudig je stempel zelf vormgeven. Je kunt een drukproef bekijken voordat je de stempel bestelt, waardoor je zeker weet dat het resultaat aan je verwachtingen voldoet. Met een snelle levertijd heb je de Trodat Printy 4612 snel in handen, klaar om indruk te maken met elke afdruk.

Kortom, de Trodat Printy 4612 is de ideale stempel voor wie op zoek is naar duurzaamheid, nauwkeurigheid en milieuvriendelijkheid in één compact ontwerp. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is deze stempel een must-have voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Nieuw stempelplaatje 46012

Nieuw reservekussentje E/4612

Model groter Ø12mm: Trodat Printy 46019

Alternatief (maar net zo'n goed merk: Colop Printer 12

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.