• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer R12

Colop Printer R12

Colop Printer R12. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 3 regels.

Afdrukformaat: Ø12mm

17,76 Excl. btw
21,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R12 - De Ultieme Zelf-Inktende Stempel

De Colop Printer R12 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige zelf-inktende stempel met een Ø12mm afdrukformaat. Deze stempel, voorzien van een duurzaam kunststof montuur en een ingebouwd inktkussen, biedt niet alleen precisie, maar ook veelzijdigheid. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer R12:

 • Scherpe Afdrukken: Met de Colop Printer R12 bent u verzekerd van scherpe en heldere afdrukken, elke keer weer. Of u nu tekst, nummers of zelfs een logo wilt stempelen, deze stempel levert uitstekende resultaten.
 • CO2 Neutraal: De Colop Printer R12 is milieubewust ontworpen en wordt geleverd met het voordeel van CO2-neutraliteit. U kunt stempelen met gemoedsrust, wetende dat u bijdraagt aan een groenere planeet.
 • Volledig Aanpasbaar: Deze stempel is volledig aanpasbaar. U kunt maximaal 2 regels tekst toevoegen, of zelfs uw eigen logo integreren. Of u nu een bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, of specifieke boodschap wilt toevoegen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen kan eenvoudig worden vervangen wanneer het opdroogt, waardoor uw stempel altijd klaar is voor gebruik. Er zijn verschillende inktkleuren beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Als u ooit besluit uw tekst of logo te wijzigen, kunt u het stempelplaatje afzonderlijk bestellen en gemakkelijk vervangen, zonder dat u een hele nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.
 • Eenvoudig Online Ontwerpen: U kunt uw Colop Printer R12 stempel moeiteloos online vormgeven of uw eigen ontwerp uploaden. Dit maakt het bestellen van uw gepersonaliseerde stempel snel en gemakkelijk.

 

De Colop Printer R12 is bij uitstek geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder spaarkaarten. Let op: Als u van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating (glad papier) te stempelen, raden wij aan een handstempel met StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de zelf-inktende stempel is namelijk op waterbasis en zal niet opdrogen op gladdere oppervlakken.

 

Kies voor de Colop Printer R12 - de betrouwbare, aanpasbare, en milieuvriendelijke oplossing voor al uw stempelbehoeften. Ontdek de mogelijkheden van hoogwaardige afdrukken en maak vandaag nog indruk met uw eigen gepersonaliseerde stempel.

Wacht niet langer en bestel uw Colop Printer R12 nu, de stempel die precisie en veelzijdigheid samenbrengt voor al uw stempelprojecten!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.