• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Imprint 2 rood

Trodat Imprint 2 rood

De Trodat Imprint 2 is een robuuste stempel met een rode behuizing, ideaal voor gebruik op kantoor, thuis of in de klas. Max. 5 regels.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,95 Excl. btw
27,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Imprint 2: Jouw Betrouwbare Stempelmaatje voor Elke Dag!

De Trodat Imprint 2 is een stempel die jouw dagelijkse stempelbehoeften vereenvoudigt met zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Of je nu op kantoor bent, onderweg of thuis, deze stempel staat klaar om jouw documenten te markeren, formulieren in te vullen en nog veel meer. Hier is waarom de Trodat Imprint 2 een echte aanrader is:

Kenmerken:

 1. Duurzaam Ontwerp: Gebouwd om lang mee te gaan, met een stevige constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik.
 2. Soepel Stempelmechanisme: Een eenvoudig te gebruiken mechanisme maakt stempelen moeiteloos, of je nu met één hand of beide handen werkt.
 3. Levendige Rode Kleur: Met zijn opvallende rode kleur valt deze stempel direct op, waardoor het gemakkelijk is om gemarkeerde documenten te identificeren.

Toepassingen:

 1. Kantoorwerkzaamheden: Maak professionele documenten, markeer belangrijke details en onderteken papierwerk met gemak.
 2. Onderwijs: Perfect voor leraren die werk moeten beoordelen, cijfers moeten noteren of belangrijke aantekeningen moeten maken.
 3. Thuisgebruik: Houd thuisadministratie bij, markeer belangrijke brieven of personaliseer post met je eigen stempel.
 4. Creatieve Projecten: Gebruik het voor knutselprojecten, scrapbooking of het toevoegen van een persoonlijk tintje aan cadeaus en kaarten.

Met de Trodat Imprint 2 haal je een veelzijdige stempel in huis die klaar staat om aan al jouw stempelbehoeften te voldoen. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak en de efficiëntie van deze betrouwbare stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.