• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat 1117 woord-datum

Trodat 1117

Trodat 1117 woord/datum handstempel, 12 woorden + datum, schrifthoogte 4 mm.

15,82 Excl. btw
19,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat 1117 handstempep met datum en 12 standaard teksten

De Trodat 1117 is een veelzijdige datumstempel met handmatig doordraaibare datumfunctie. Deze stempel biedt een eenvoudige en efficiënte manier om verschillende soorten documenten te markeren met de juiste datum en tekstuele aanduidingen. Met zijn compacte ontwerp en gebruiksvriendelijke functies is de Trodat 1117 een onmisbaar hulpmiddel voor kantoren, bedrijven en persoonlijk gebruik.

 

Handmatig doordraaibare datum: Met de Trodat 1117 kunt u de datum eenvoudig instellen door aan de knop te draaien. Dit maakt het aanpassen van de datum snel en gemakkelijk, waardoor u moeiteloos documenten kunt stempelen met de meest recente datum.

 

12 tekstopties: De Trodat 1117 beschikt over een draaibare band met 12 verschillende tekstopties. Deze opties omvatten: 

"VERZONDEN", 

"BEANTWOORD", 

"GECONTROLEERD", 

"BEHANDELD", 

"INGEKOMEN", 

"ONTVANGEN", 

"CREDIT-NOTA", 

"Betaald p. Giro", 

"Betaald p. bank", 

"Betaald p. Kas", 

"AANGEMAAND", 

"AFGEGEVEN". Met deze diverse selectie kunt u nauwkeurig aanduiden welke actie is ondernomen met betrekking tot het gestempelde document.

 

Afdrukhoogte van 4 mm: De Trodat 1117 produceert duidelijke en leesbare afdrukken met een hoogte van 4 mm. Deze afdrukken zijn scherp en professioneel, waardoor ze gemakkelijk te identificeren zijn op verschillende soorten papier en materialen.

 

Duurzaamheid en kwaliteit: Trodat staat bekend om zijn hoogwaardige stempels, en de Trodat 1117 is geen uitzondering. Deze stempel is vervaardigd uit duurzame materialen en is ontworpen om langdurig en betrouwbaar gebruik te garanderen. Of u nu regelmatig documenten stempelt in een kantooromgeving of af en toe persoonlijke papieren markeert, de Trodat 1117 biedt consistente prestaties.

 

Compact en draagbaar: Met zijn compacte formaat is de Trodat 1117 gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Of u nu onderweg bent of beperkte ruimte op uw bureau heeft, deze stempel neemt minimale ruimte in beslag en is altijd binnen handbereik wanneer u hem nodig heeft.

 

Veelzijdige toepassingen: De Trodat 1117 kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder administratief werk, boekhouding, correspondentie, en meer. Of u nu documenten markeert voor interne organisatie of voor externe communicatie, deze stempel biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft.

Kortom, de Trodat 1117 is een veelzijdige en betrouwbare datumstempel die voldoet aan de behoeften van zowel zakelijke als persoonlijke gebruikers. Met zijn handmatig doordraaibare datumfunctie, diverse tekstopties en duurzame ontwerp is deze stempel een waardevol instrument voor efficiënte documentmarkering en organisatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.