• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 54 tekstplaatje

Stempelplaatje Colop Printer 54

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 54. Ontwerp hier zelf een nieuw tekstplaatje.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

18,02 Excl. btw
21,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 54 met maximale afmeting 50x40 mm. Meestal is uw Colop Printer nog in goede staat maar klopt alleen de tekst niet meer van uw stempel. Indien u hier een nieuw stempelplaatje besteld ontvangt u dit binnen 1 a 2 dagen op uw adres en kunt u het plaatje gemakkelijk zelf vervangen. Vergeet niet ook meteen en nieuw inktkussentje te bestellen want het oude inktkussentje zal waarschijnlijk ingedeukt zijn op de vorige tekst.

 

Vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 54 - Houd uw stempel up-to-date

Als u bent verhuisd of uw contactgegevens zijn gewijzigd, hoeft u niet meteen een nieuwe stempel aan te schaffen. Bespaar geld en verminder uw ecologische voetafdruk door eenvoudigweg een nieuw stempelplaatje voor uw Colop Printer 54 te bestellen. Met maximale afmetingen van 50x40 mm past dit plaatje perfect bij uw bestaande stempel en zorgt het ervoor dat uw afdrukken weer up-to-date zijn.

 

Belangrijke punten:

Eenvoudig te vervangen: Het vervangen van uw stempelplaatje is een moeiteloze taak. Kies het juiste merk en type, ontwerp uw afdruk met onze creator, bekijk een drukproef en plaats uw bestelling. U ontvangt het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband voor een gemakkelijke bevestiging op uw stempel.

Herstelt functionaliteit: Met een nieuw stempelplaatje kunt u uw stempel weer volledig benutten, zelfs na veranderingen in uw gegevens. Door de oude plaat te vervangen, kunt u weer scherpe en duidelijke afdrukken maken.

Noodzaak van een nieuw inktkusentje: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het essentieel om ook het inktkussentje te controleren en indien nodig te vervangen. Oude afdrukken kunnen in het inktkussentje worden ingedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal inkt kan pakken. Door zowel het plaatje als het inktkussen te vernieuwen, verzekert u zich van een optimale afdrukkwaliteit.

 

Tekstplaatje Colop Printer 54

Recycle uw bestaande Colop Printer 54 en maak hem weer up-to-date met een nieuw tekstplaatje. Door het vervangen van zowel het stempelplaatje als het inktkussen E/54 blijft uw stempel in topconditie en kunt u consistente, heldere afdrukken maken.

Kijk ook op onze instructiepagina Hoe vervangt ik een inktkussen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.