• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 53 Stempelplaatje

Stempelplaatje Colop Printer 53

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 53. Ontwerp hier zelf een nieuw tekstplaatje.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

14,76 Excl. btw
17,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 53 met maximale afmeting 45x30 mm. Meestal is uw Colop Printer nog in goede staat maar klopt alleen de tekst niet meer van uw stempel. Indien u hier een nieuw stempelplaatje besteld ontvangt u dit binnen 1 à 2 dagen op uw adres en kunt u het plaatje gemakkelijk zelf vervangen. Vergeet niet ook meteen en nieuw inktkussentje te bestellen want het oude inktkussentje zal waarschijnlijk ingedeukt zijn op de vorige tekst.

 

Vervangend stempelplaatje voor Colop Printer 53: nauwkeurige afdrukken van 45x30 mm

Het vervangen van uw stempelplaatje is de slimme en duurzame oplossing als uw adres, telefoonnummer of andere gegevens wijzigen. Voorkom verspilling en bespaar geld door simpelweg het stempelplaatje van uw Colop Printer 53 te vervangen. Met ons vervangend stempelplaatje kunt u uw stempel nieuw leven inblazen zonder de hele stempel te hoeven vervangen.

Belangrijke punten:

 • Vervangt verouderde informatie: Wanneer u verhuist of uw contactgegevens veranderen, is het essentieel dat uw stempel afdrukken nauwkeurig zijn. Ons vervangend stempelplaatje biedt de perfecte oplossing om uw stempel actueel te houden.
 • Maatwerk mogelijk: Met behulp van onze creator kunt u uw nieuwe afdruk eenvoudig ontwerpen. Selecteer het juiste formaat van 45x30 mm en personaliseer uw stempelplaatje volgens uw wensen.
 • Eenvoudige installatie: Het vervangend stempelplaatje wordt geleverd met dubbelzijdig kleefband voor moeiteloze installatie. Verwijder het schutvel, plaats het nieuwe plaatje op uw stempel en zet de stempel vast met de bijbehorende slotjes.

 

Tekstplaatje Colop Printer 53

Wanneer u het tekstplaatje van uw Colop Printer 53 vervangt, is het ook van cruciaal belang om het inktkussentje E/53 te vernieuwen. 

Hier is waarom:

 • Behoud afdrukkwaliteit: Het oude tekstplaatje kan afdruksporen achterlaten op het inktkussen, waardoor de nieuwe afdruk mogelijk niet overal gelijkmatig inkt pakt. Door het inktkussentje te vervangen, behoudt u consistente en heldere afdrukken.
 • Verleng de levensduur van uw stempel: Het regelmatig vervangen van het inktkussentje verlengt de levensduur van uw stempel en zorgt ervoor dat deze altijd in optimale conditie blijft.
 • Recycleer uw bestaande Colop Printer door het inktkussentje en het stempelplaatje te vernieuwen, zodat deze weer helemaal up-to-date is met de juiste afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.