• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Stempelplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 52. Ontwerp hier zelf een nieuw tekstplaatje.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

12,56 Excl. btw
15,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 52 met maximale afmeting 30x20 mm. Meestal is uw Colop Printer nog in goede staat maar klopt alleen de tekst niet meer van uw stempel. Indien u hier een nieuw stempelplaatje besteld ontvangt u dit binnen 1 a 2 dagen op uw adres en kunt u het plaatje gemakkelijk zelf vervangen. Vergeet niet ook meteen en nieuw inktkussentje te bestellen want het oude inktkussentje zal waarschijnlijk ingedeukt zijn op de vorige tekst.

 

Colop Printer 52 met nieuw stempelplaatje

Recycle uw stempel: Maak kennis met uw nieuwe stempelplaatje Colop Printer 52, specifiek ontworpen om uw stempel te recyclen. Met deze aanbieding bieden we een unieke combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Duurzaamheid: Bij ons gaat innovatie hand in hand met milieubewustzijn. Door te kiezen voor ons vervangende stempelplaatje, draagt u bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet, terwijl u toch geniet van hoogwaardige resultaten.

Maatwerk: Personaliseer nogmaals uw bestaande stempel met ons aanpasbare ontwerpproces. Voeg tekst, logo's of zelfs complexe afbeeldingen toe voor een unieke uitstraling die perfect aansluit bij uw behoeften en stijl.

Eenvoudige Installatie: Dankzij de eenvoud van de Printer Line van Colop kunt u binnen 1 wekdag genieten van een verbeterde stempelervaring. Geen gedoe, geen ingewikkelde handleidingen - gewoon direct aan de slag met indrukwekkende afdrukken.

Complete vernieuwing: Om het beste resultaat te garanderen, raden we aan om ook het inktkussen te vervangen wanneer u ons stempelplaatje installeert. Op deze manier bent u verzekerd van consistente, scherpe afdrukken vanaf het allereerste gebruik.

Innovatie voorop: Upgrade uw Colop Printer 52 met een nieuw stempelplaatje en ervaar de kracht van vooruitgang. Kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid, kies voor innovatie.

Vervang ook het inktkussentje voor een optimale afdruk. E/52

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.