• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 38 | Stempelfabriek.nl

Stempelplaatje Colop Printer 38

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 38. Ter vervanging van uw oude stempelplaatje.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

16,83 Excl. btw
20,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempelplaatje voor Colop Printer 38

Klopt de afdruk van uw stempel niet meer? Vervang dan uw stempelplaatje voor de Colop Printer 38. Met een maximale afmeting van 56x33 mm biedt dit nieuwe tekstplaatje u de perfecte gelegenheid om uw stempel een frisse en professionele uitstraling te geven. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met nauwkeurige lasergravure, garandeert dit stempelplaatje heldere en scherpe afdrukken keer op keer.

 

Tekstplaatje Colop Printer 38

Het vervangen van alleen het tekstplaatje (en inktkussentje Colop Printer 38) van uw stempel biedt tal van voordelen:

Kostenbesparend: Waarom een ​​volledig nieuwe stempel aanschaffen als alleen het plaatje toe is aan vernieuwing? Bespaar geld door alleen het tekstplaatje te vervangen, waardoor u niet alleen uw portemonnee ontziet maar ook het milieu spaart.

Eenvoudige installatie: Met onze online ontwerpmodule kunt u uw nieuwe stempelplaatje zelf ontwerpen, waardoor u de vrijheid heeft om uw stempel volledig naar wens aan te passen. Vervolgens ontvangt u het plaatje met dubbelzijdig kleefband hetgeen u gemakkelijk zelf kan aanbrengen

Efficiëntie: Het vervangen van alleen het tekstplaatje stelt u in staat om de stempelafdruk aan te passen aan veranderingen zoals een nieuwe adres of telefoonnummer, waardoor uw stempel altijd actueel blijft.

Milieubewust: Door alleen het tekstplaatje te vervangen in plaats van de hele stempel, vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een duurzamere wereld.

Verbeterde afdrukkwaliteit: Door het gebruik van een nieuw tekstplaatje zorgt u ervoor dat uw stempelafdruk helder en consistent blijft, zonder vlekken of vervagingen die kunnen optreden bij versleten plaatjes.

 

Inktkussentje vervangen

Vergeet niet het inktkussentje van uw stempel te controleren en indien nodig te vervangen. Een beschadigd of uitgedroogd inktkussentje kan de afdrukkwaliteit beïnvloeden. Door het inktkussentje te vernieuwen, zorgt u voor een optimale inktverdeling en een perfecte stempelafdruk.

Upgrade uw stempel vandaag nog met het vervangende stempelplaatje voor de Colop Printer 38 en ervaar de voordelen van een vernieuwde stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.