• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempellogo

Wilt u een stempel met logo laten maken?

Wilt u een stempel met logo laten maken? Wij van de Stempelfabriek kunnen u hier bij helpen! Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw bedrijfslogo vaker vermelden om meer bekendheid te creëren? Of vindt u het mooi als uw logo wordt vermeld op documenten? Dan is een stempellogo de oplossing. Wij maken een stempel logo in onze eigen fabriek. Hierdoor hebben deze stempels meestal een erg korte levertijd. Als u uw stempellogo op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog met PostNL verzonden wordt.

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Klik op de stempel van uw keuze
  • Start met het online maken van uw stempelontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt versturen wij uw stempel dezelfde dag

 

Kijk ook eens naar onze speciale stempels:

Exclusieve stempels

 

Stempel logo maken

Bij ons kunt u uw eigen stempel logo maken. Althans, u kunt de afdruk van de stempellogo helemaal zelf maken. Via onze gratis ontwerptool op de website heeft u alle vrijheid om uw eigen creativiteit toe te passen op de stempel. De afdruk van de stempel wordt gemaakt op rubber waardoor een gedetailleerd ontwerp mogelijk is. Onze ontwerptool biedt u vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om tekst toe te passen aan uw stempellogo. Deze kunt u aan uw eigen bedrijfsstijl toe passen door de verschillende lettertypes of lettergroottes. Via de ontwerptool kunt u ook uw logo uploaden. Als u al een ontwerp klaar heeft staan, dan is deze binnen no-time te uploaden. Let er wel op dat het bestand een zwart-wit bestand is met een minimale resolutie van 600 dpi. Zo zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw stempellogo goed is. Verschillende stempels met logo maken is ook mogelijk. U kunt zoveel stempels ontwerpen als u maar wilt.

Bent u klaar met het ontwerpen van uw stempel met logo? Dan heeft u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de drukproef. Een stempel met logo maken kan een uitdaging zijn. Met de drukproef krijgt u een duidelijk beeld hoe uw stempel eruit komt te zien. Door middel van een pdf bestand krijgt u uw ontwerp te zien. Als u een print maakt van dit bestand, dan bent u er ook zeker van hoe groot uw stempel uiteindelijk zal worden. Helemaal tevreden? Dan kunt u verder gaan naar de bestelfase. Denk er ook aan om eventueel nog andere producten toe te voegen die belangrijk zijn bij het stempelen. Heeft u een handstempel met eigen logo laten maken? Dan moet u ook denken aan de bijbehorende stempelkussens én inktsoorten. Zonder deze producten kunt u anders nog niet gaan stempelen met uw stempellogo.

Heeft u een zelf-inktende stempel gekocht? Dan kan het in de toekomst voorkomen dat het inktkussentje leeg raakt. U kunt dan een nieuwe stempel met logo laten maken, maar u kunt ook gewoon een nieuw inktkussentje bestellen. U kunt dan gewoon uw eigen stempel met logo blijven gebruiken. Over het algemeen gaat een inktkussen zo’n 4000 tot 7000 afdrukken mee. Mocht u een nieuwe tekst of logo willen op uw logostempel? Ook dan kunt u de stempel blijven gebruiken. Vaak is het montuur gewoon nog van goede kwaliteit. Op onze website kunt u enkel tekstplaatjes bestellen. Zodat u dezelfde stempel gebruikt, maar met een nieuwe afdruk.

 

Stempel met logo laten maken 

Wij bieden een groot aanbod aan verschillende logo stempels. Zo heeft u veel keuze en zit er altijd wel een stempel tussen die bij u past. Zo hebben we een Microban stempel die een antibacteriële werking heeft waardoor deze stempel erg geschikt is voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of scholen. Werkt u ergens waar de stempel door veel verschillende mensen wordt gebruikt, dan kunt een stempel met logo laten maken met een antibacteriële werking!

Daarnaast hebben we een stempel die extra milieuvriendelijk is, de Green Line stempels. Dit is een zelfinktende stempel die voor een groot deel gemaakt is van recyclebaar kunststof. Daarnaast is de stempel CO2 neutraal. Geeft u de voorkeur aan milieuvriendelijke inkopen? Dan is het dus mogelijk om een stempel met eigen logo te laten maken die een duurzaam karakter heeft. Binnen deze Green Line bevindt zich ook een Pocketstamp. Dit is een kleine stempel die eenvoudig overal mee naartoe is te nemen. Deze stempel is ook zelfinktend. Bent u veel onderweg en heeft u graag altijd een stempel bij de hand? Dan is dit een goede optie voor u. Ook de pocketstamp kunt u volledig personaliseren. Zo kunt u een stempel logo maken die u altijd mee kunt nemen, waar u ook naartoe gaat.

Komt het vaak voor dat u de tekst van uw stempel aan wilt passen? Dan is de Doe-Het-Zelf stempel geschikt voor u. Met deze stempel kunt u de tekst en cijfers aanpassen wanneer u maar wilt. Het nadeel van deze stempel is dat een logo hier niet mogelijk is. Mocht u graag een stempel met logo maken? Dan kunt u beter voor een ander soort stempel kiezen.

In onze eigen stempelfabriek gaan wij aan de slag met stempels met logo maken. Het rubber van de stempels wordt gegraveerd met onze lasermachines. Deze zorgt ervoor dat uw ontwerp erg nauwkeurig gegraveerd wordt waardoor alle details goed zichtbaar zijn. Mocht het voorkomen dat u een logo hebt ontworpen dat net iets té gedetailleerd is? Dan nemen wij contact met u op en kijken we wat de andere mogelijkheden zijn om een stempel logo te maken. Als u bij ons een stempel met eigen logo laat maken, dan kunt u ervan uit gaan dat wij volledig gefocust zijn op het produceren van een mooie, kwalitatieve stempel. Om deze reden voeren we ook verschillende controles uit. Deze controles beginnen al voordat de stempel daadwerkelijk gemaakt wordt. Er wordt namelijk gekeken of uw bestelling overeen komt met onze administratie om te voorkomen dat er fouten gemaakt worden. Vervolgens wordt het rubber van de stempel grondig gecontroleerd op oneffenheden. Mocht het namelijk voorkomen dat er bijvoorbeeld luchtbelletjes in het rubber zitten, dan kan dit ervoor zorgen dat uw stempel geen mooie afdruk geeft. Een stempel met logo laten maken bij de Stempelfabriek betekent dat u er zeker van kan zijn dat het rubber in ieder geval geen oneffenheden bevat. Als het rubber aangebracht wordt op de stempel wordt er een proefdruk gemaakt van de stempel. Deze wordt ook weer goed gecontroleerd op foutjes of vlekken. Door al deze controles maken wij de kans op fouten zo klein mogelijk.

Zo ziet u dat een stempel logo maken mogelijk is met allerlei soorten en maten stempels. Onze klantenservice staat voor u klaar als u vragen heeft. Zelfs buiten werktijden zijn wij telefonisch te bereiken.