• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Stamp Mouse 30 blauw

Stamp Mouse 30 Blauw

Mooie uitvoering van de Stamp Mouse 30 met blauw montuur. Max 5 regels.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,53 Excl. btw
27,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Stamp Mouse 30 Blauw

Draagbare Stempel voor Diverse Toepassingen

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw is een veelzijdige stempel met een blauw montuur die geschikt is voor verschillende toepassingen. Met een maximaal afdrukformaat van 47x18mm en een ingebouwd inktkussentje, biedt deze stempel een handige oplossing voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van deze stempel:

 

Kenmerken:

 • Maximaal Afdrukformaat: De stempel biedt een ruimte van 47x18mm voor uw afdruk, waardoor het mogelijk is om gedetailleerde ontwerpen, logo's en tekst weer te geven.
 • Ingebouwd Inktkussentje: Het inktkussentje is gevuld met inkt op waterbasis, perfect voor gebruik op standaard (niet glad) papier. Het stempelkussen zorgt voor scherpe en heldere afdrukken.
 • Vier Regels Tekst: U kunt maximaal vier regels tekst op deze stempel plaatsen, wat flexibiliteit biedt voor diverse boodschappen en informatie.
 • Geocaching Stempel: Deze stempel is ook ideaal voor geocaching, waarmee u uw sporen kunt achterlaten en uw avonturen kunt markeren.

 

Toepassingen:

 • Onderweg Gemak: Dankzij het compacte formaat past de Stamp Mouse stempel gemakkelijk in uw zak, tas of portemonnee. Hierdoor kunt u altijd en overal stempelen wanneer dat nodig is.
 • Bedrijfsidentiteit: Ideaal voor het stempelen van kleine logo's, bedrijfsgegevens en contactinformatie. Geef een professionele uitstraling aan uw correspondentie en documenten.
 • Personalisatie: Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw stempels door creatieve teksten of ontwerpen toe te voegen. Maak gepersonaliseerde stempels voor speciale gelegenheden, uitnodigingen of geschenken.
 • Duurzaamheid: De stempel drukt standaard af in zwart inkten elk exemplaar biedt duizenden heldere en scherpe afdrukken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het snel vervangen van het inktkussen.

 

Of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke creaties of geocaching avonturen, de Colop Stamp Mouse 30 Blauw biedt een handige en betrouwbare manier om uw stempel te zetten. Kies uit verschillende montuurkleuren die bij uw stijl passen en geniet van de draagbare en hoogwaardige stempelervaring die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.