• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Pocketstamps Rond 30mm - kleur blauw

Pocketstamp R30 Indigo

Pocket Stamp R30 met kleur indigo montuur. Max. 5 regels.

27,06 Excl. btw
32,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Pocketstamp R30 Indigo Stempel - Compacte Efficiëntie

De Pocketstamp R30 Indigo stempel biedt een perfecte balans tussen draagbaarheid en functionaliteit, waardoor het een onmisbare metgezel wordt voor degenen die onderweg zijn en altijd een stempel binnen handbereik willen hebben. Met zijn donkerblauwe montuur en eigentijds ontwerp is deze stempel zowel stijlvol als praktisch.

 

Kenmerken:

 • Stijlvol Ontwerp: Het donkerblauwe montuur van de Pocketstamp R30 Indigo stempel combineert elegantie met functionaliteit, waardoor het een professionele uitstraling heeft waar u trots op kunt zijn.
 • Maximaal Afdrukformaat: Met een maximale afdruk diameter van Ø30mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw belangrijke berichten en logo's.
 • Ingebouwd Inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje bevat hoogwaardige inkt op waterbasis, speciaal geformuleerd voor gebruik op standaard (niet glad) papier.
 • Ruimte voor 4 Regels: Personaliseer uw stempel met maximaal 4 regels tekst, zodat u alle benodigde informatie kunt overbrengen.

 

Toepassingen:

 • Onderweg Gemak: De compacte en draagbare aard van de Pocketstamp R30 Indigo maakt het ideaal voor professionals die vaak onderweg zijn. Voeg snel en gemakkelijk een persoonlijke stempel toe aan documenten, formulieren en notities, waar u ook bent.
 • Kantoor Efficiëntie: Maak indruk op uw collega's en klanten met professioneel ogende documenten. Stempel snel adresgegevens, handtekeningen, datums en meer.
 • Geocaching Avonturen: Deze stempel is niet alleen een kantoorhulpmiddel, maar ook een geweldige metgezel voor geocaching liefhebbers. Voeg een unieke stempel toe aan uw geocache-logboeken en maak uw vondsten onvergetelijk.

 

De Pocketstamp R30 Indigo stempel biedt draagbare veelzijdigheid en helpt u bij het toevoegen van een persoonlijke touch aan al uw documenten, terwijl het stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige inkt uw professionele imago verbeteren. Of u nu onderweg bent, op kantoor werkt of avonturen beleeft in de natuur, deze stempel is uw betrouwbare partner.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.