• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Pocketstamp Plus 40 White

OP = OP

Pocket Stamp 40 PLUS White. Max. 6 regels.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

34,14 Excl. btw
41,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Compacte Efficiëntie: De Pocketstamp Plus 40 White

De Pocketstamp Plus 40 White is een veelzijdige en draagbare stempel die perfect in uw zak of tas past. Met een strak wit montuur en een maximale afdrukafmeting van 59x23mm, biedt deze stempel een combinatie van stijl en functionaliteit. Het ingebouwde inktkussentje bevat waterbasis inkt, ideaal voor standaard (niet glad) papier, en is ontworpen om keer op keer scherpe afdrukken te leveren. Of u nu onderweg bent of op kantoor werkt, de Pocketstamp Plus 40 White staat altijd voor u klaar.

 

Kenmerken:

 • Compact ontwerp met een strak wit montuur
 • Maximale afdrukafmeting van 59x23mm
 • Ingebouwd inktkussentje met hoogwaardige inkt op waterbasis
 • Geschikt voor standaard (niet glad) papier
 • Mogelijkheid om tot 6 regels tekst toe te voegen
 • Duurzaam en betrouwbaar, keer op keer scherpe afdrukken

 

Toepassingen:

 1. Onderweg Efficiëntie: De draagbare aard van de Pocketstamp Plus 40 White maakt het een ideale metgezel voor professionals die vaak onderweg zijn. Stempel belangrijke documenten, notities of formulieren waar u ook bent.
 2. Kantoor Gemak: Of het nu gaat om dagelijkse administratieve taken of specifieke projecten, deze stempel voegt een professionele en persoonlijke touch toe aan uw papierwerk.
 3. Geocaching Avonturen: De Pocketstamp Plus 40 White is niet alleen een stempel, maar ook een onmisbaar accessoire voor geocachers. Markeer uw vondsten met precisie en stijl.
 4. Evenementen Organisatie: Voeg een gepersonaliseerde stempel toe aan uitnodigingen, kaarten of andere materialen om uw evenement een unieke uitstraling te geven.
 5. Creatieve Projecten: Laat uw verbeelding de vrije loop en gebruik deze stempel om artistieke en handgemaakte creaties te voorzien van een persoonlijk accent.
 6. Zakelijk Branding: Voeg uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens toe aan enveloppen, facturen en andere correspondentie om uw professionele imago te versterken.

 

De Pocketstamp Plus 40 White is niet zomaar een stempel; het is een draagbaar hulpmiddel dat functionaliteit en stijl samenbrengt. Of u nu een professional bent die onderweg is, een geocacher op avontuur of gewoon behoefte heeft aan een handige stempel, deze compacte stempel zal aan al uw behoeften voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.