• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Juf stempel school

Een juffen stempel als belong

Staat u dagelijks als leerkracht voor de klas? Dan weet u hoe belangrijk het is om kinderen op een positieve manier te benaderen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Motiverende juf stempels helpen hier enorm bij! Juf stempels zijn echt onmisbaar. U kunt de opdrachten van de leerlingen nakijken met een leuke en motiverende stempel. Heeft een leerling geen fouten gemaakt? Gebruik dan bijvoorbeeld de 'Nice Job' stempel. We weten allemaal dat een juf stempel als beloning wonderen doet!

  • Kies een leuke stempel uit
  • Of ontwerp er zelf één online
  • Levertijd 1 à 2 dagen

 

Een juf stempel betekent veel voor de leerlingen

Top! Goed Gedaan! Wauw! Dit zijn maar enkele voorbeelden van stempels die u in de schoolboeken van uw kinderen terugvindt. Het lijkt maar iets banaals, maar voor de kinderen werken deze stempels van de juf erg motiverend. Elke leerling heeft namelijk bevestiging nodig en positieve feedback is dan ook erg belangrijk. Zo krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen en zullen ze nieuwe leerstof met extra energie opnemen. Elke leerkracht hoort dan ook over coole beloningsstempels te beschikken. De aller populairste leerkrachten beschikken zelfs over een hele collectie juf stempels in diverse kleuren en met verschillende opschriften, zodat elke feedback steeds uniek is!

 

Wat zijn de kenmerken van een goede stempel voor de juf

Een beloningsstempel of een juf stempel moet makkelijk te gebruiken zijn. De juf stempel is dan ook meestal een houten handstempel met een motiverend opschrift op de onderzijde. De stempels worden met een apart stempelkussen geleverd. Zo kan de leerkracht deze stempels makkelijk gebruiken tijdens het verbeteren. Wordt een werk netjes afgeleverd, krijgt de leerling een mooie stempel in zijn schoolboek. Vaak hangt hier na 10 stempels nog een extra beloning aan vast. De opdruk van de stempels kan een tekst, een afbeelding of een combinatie van beide zijn. Er zijn enorm veel varianten. Bij onze stempelfabriek vindt u standaard stempels of kan u exclusieve stempels laten maken voor de juf, zodat ook u steeds gemotiveerde leerlingen in uw klas hebt zitten!

Standaard stempels voor de juf

Stempels laten maken voor de juf doet u bij onze stempelfabriek. U hebt de keuze uit standaardstempels of gepersonaliseerde juf stempels. Voor de standaard stempels gebruiken we de bekende stempels van Woodies. Deze stempels zijn vervaardig uit materiaal van de hoogste kwaliteit waardoor u steeds een mooie en duidelijk afdruk verkrijgt. We beschikken over een uitgebreid aanbod aan beloningsstempels met verschillende teksten. Elke Woodies stempel wordt best gebruikt met bijbehorend inktkussen. Deze inktkussens komen in verschillende kleuren en zijn uiterst geschikt voor de stempels voor de juf.

 

Gepersonaliseerde stempels laten maken voor de juf

Bij ons kan u ook gepersonaliseerde stempels laten maken voor de juf. U hoeft enkel de tekst door te geven en onze specialisten zullen een leuke stempel maken voor de juf. Zo kan u eenvoudig unieke stempels aan uw collectie toevoegen. U verrast de leerlingen keer op keer met een leuke nieuwe stempel, waardoor ze gemotiveerd en vol vertrouwen zullen blijven werken. Een stempel laten maken voor de juf bij onze stempelfabriek is niet alleen eenvoudig, we leveren ook snel en werken steeds met uitstekend materiaal. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze graveurs steeds mooie stempels maken voor de juf, stempels met een fijne en gedetailleerde afdruk. Onze stempels voor de juf gaan lang mee en zorgen steeds voor een mooie en duidelijke afdruk. Wacht dan ook niet langer en laat nu een unieke stempel maken voor de juf!