• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

ISPM 15 Handstempel 100x50 mm

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is ontworpen om aan de strikte eisen van de IPPC-richtlijn te voldoen

Afdrukformaat: 100 x 50mm

77,58 Excl. btw
93,87 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Pasbaar en Noodzakelijk voor Verpakkingscompliance

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is een krachtig instrument in uw verpakkingsarsenaal, ontworpen om aan de strikte eisen van de IPPC-richtlijn te voldoen. Met dit veelzijdige hulpmiddel kunt u uw eigen gegevens aanpassen en essentiële informatie stempelen op houten verpakkingen, waardoor u aantoont dat ze zijn onderworpen aan een hittebehandeling volgens de ISPM 15-norm. 

 

Hier zijn de belangrijkste kenmerken en details van deze handige stempel:

Productspecificaties:

  • Maximaal Afdrukformaat: 100x50 mm
  • Montuur: Vervaardigd uit duurzaam beukenhout

 

De ISPM 15 Handstempel - Onmisbaar voor Verpakkingen:

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is een onmisbare tool voor de verpakkingsindustrie. Volgens de IPPC-richtlijn is de ISPM 15-stempel verplicht voor houten verpakkingen die de grenzen overschrijden. Deze stempel dient als bewijs dat het hout een rigoureuze hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen te elimineren. Hiermee voldoet u aan internationale normen en bevordert u een veilige wereldwijde handel.

 

Belangrijke IPPC-Merktekenkenmerken:

Landcode (NL): De stempel bevat de ISO-landencode voor Nederland (NL).

Registratienummer van Behandelaar: Voeg het 3-cijferige registratienummer van de behandelende entiteit toe.

Behandelingswijze: U kunt kiezen uit verschillende behandelingswijzen, zoals Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB).

Let op: Binnen de EU is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode verboden sinds 18 maart 2010 vanwege wettelijke beperkingen. Desondanks wordt deze methode nog steeds in landen buiten de EU toegepast. Ongeacht de behandelmethode, voldoet het met deze stempel behandelde hout aan de ISPM 15-voorschriften.

 

Kaderrand voor Duidelijkheid:

Het merkteken bevat een duidelijke kaderrand, waarbinnen de IPPC-korenaar en de code-componenten van elkaar gescheiden zijn door een verticale lijn. Een koppelteken scheidt de ISO-landencode van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming, waardoor de informatie duidelijk en in overeenstemming met internationale normen wordt weergegeven.

 

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is uw sleutel tot verpakkingscompliance en veilige internationale handel. Bestel vandaag nog uw eigen stempel en zorg ervoor dat uw houten verpakkingen voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en kwaliteit.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.