HELPDESK
085 4874987
Vandaag bereikbaar
van 08.00-22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Handstempels

Handstempels


De stempel op maat voor uw bedrijf.

Handstempels met houten montuur in alle formaten. Wilt u een nog grotere stempel en staat dit niet op de site? Mail ons dan. Onze handstempels zijn geschikt voor alle toepassingen dus ook voor (industriële en/of sneldrogende) speciale inkten. Bestellingen voor 15.00 uur gaan dezelfde dag op de post.

stempels RECHTHOEKIG

stempels VIERKANT

stempels ROND

Het stempel

Met het stempel wordt de afdruk van een stempel bedoeld. Bij de stempel wordt het apparaat of het montuur bedoeld. Indien u bij ons een handstempel besteld leveren wij een complete stempel op maat, dus montuur en stempelplaatje. Dit stempelplaatje is dan altijd van rubber en met een laser gemaakt. Hierdoor krijgt u een scherpe, mooie afdruk. Ondanks het digitale tijdperk worden handstempels nog steeds gebruikt. U kunt hier uw handstempel laten maken geheel naar eigen wens. Kies het stempel uit de vele mogelijkheden en start met het online ontwerpen. Stempels bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Ex libris stempel

Een Ex libris stempel wordt vooral gebruik om in een boek af te stempelen. Hiermee "waarmerk" je het boek. Vrienden die je boeken lenen weten dan dat het jou boek is en vergissing kan worden uitgesloten. Ook kan het dienen ter preventie van diefstal of gewoon omdat je het mooi vindt je boeken te voorzien van een mooie Ex libris afdruk.
Vroeger werd deze stempel vooral gebruikt voor de hogere klasse, daarna ook in intelectuele en academische kringen en tegenwoordig door iedereen. Een Ex libris stempel is de ideale manier hiervoor. Bovendien is dit een heel origineel en persoonlijk cadeau om te geven.