• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Handstempels

Handstempels met houten montuur in alle formaten. Ontwerp hier online, met behulp van onze ontwerptool, uw eigen administratie stempel, tekst stempel of logo stempel. Onze handstempels zijn geschikt voor alle toepassingen dus ook voor (industriële en/of sneldrogende) speciale inkten.
Bestellingen voor 15.00 uur gaan dezelfde werkdag op de post.

 

Levertijd 1 dag Logo's en teksten De beste kwaliteit

Handstempels

Handstempels met houten montuur in alle formaten. Ontwerp hier online, met behulp van onze ontwerptool, uw eigen administratie stempel, tekst stempel of logo stempel. Onze handstempels zijn geschikt voor alle toepassingen dus ook voor (industriële en/of sneldrogende) speciale inkten.
Bestellingen voor 15.00 uur gaan dezelfde werkdag op de post.

 

Levertijd 1 dag Logo's en teksten De beste kwaliteit

Handstempels niet meer van deze tijd? Onzin!

Indien u bij ons een handstempel bestelt leveren wij een complete stempel op maat, dus montuur en stempelplaatje. Dit stempelplaatje is dan altijd van rubber en met een laser gemaakt. Hierdoor krijgt u een scherpe, mooie afdruk.
Ondanks het digitale tijdperk worden handstempels nog steeds gebruikt. U kunt hier uw handstempel laten maken geheel naar eigen wens. Kies het stempel uit de vele mogelijkheden en start met het online ontwerpen. Stempels bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Handstempels zullen nooit helemaal vervangen kunnen worden door de computer. Bovendien worden handstempels veel vaker voor speciale toepassingen gebruikt. Wij gaan u laten zien waarom deze stempels juist erg handig zijn en veelzijdig in gebruik.

 

Handstempel bestellen

Eigenlijk zijn alle stempels die u met de hand kan vasthouden, handstempels. Als wij handstempel zeggen bedoelen wij de stempel met een houten handvat en een los stempelkussen. Iedereen kan zo'n stempel bestellen in alle denkbare formaten en geschikt voor werkelijk alle toepassingen. Stempelen op papier, karton, hout, ja zelfs op vlees, eieren maar ook op autobanden. Deze stempels zijn multifunctioneel en de ondergrond bepaald welke inkt daarbij nodig is. Onze handstempels zijn allemaal gemaakt van rubber en geschikt voor de meest agressieve inktsoorten. Dit in tegenstelling tot handstempels van polymeer die vaak door andere stempelfabrieken gemaakt worden.

 

Handstempel voor stempelkaarten

Een stempelkaart is nu zo’n voorbeeld waarbij een handstempel noodzakelijk is. In de winkel bij de kassa, maar ook bij georganiseerde wandel-en fietstochten wordt vaak gebruik gemaakt van een stempelkaart. Een mooi voorbeeld is de Elfsteden zwemtocht van Maarten van der Weijden in 2018. Hij wilde 200 km zwemmen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Onze nationale trotst heeft negen van de elf stempelposten gehaald en 163 km gezwommen. De organisatie van deze zwemtocht heeft bij ons een handstempel laten maken voor een stempelpunt. Water en stempelafdrukken, dat gaan toch niet samen, zult u denken? Nou dat is geen probleem! Een standaard inkt is gemaakt op waterbasis en kan dus gaan vlekken als het nat wordt. Er bestaat echter tegenwoordige zoveel inktsoorten voor allerlei toepassingen. Zo hebben we een sneldrogende watervaste inkt. Deze vlekt niet als hij nat wordt maar hecht ook heel goed op glad papier, b.v. gladde stempelkaarten. Ons advies is echter om voor een stempelkaart in de winkel altijd hvo papier te nemen (vraag uw drukker) in combinatie met een Colop Printer stempel. Dat werkt schoon en snel. Heb je al stempelkaarten en vlekt de stempel? Schaf dan een handstempel in combinatie met een StazOn stempelkussen aan.

 

Handstempel maken met handtekening

Moet er vaak ergens een handtekening onder gezet worden of is de baas vaak weg en is toch zijn handtekening nodig? Dan kunnen wij een handstempel maken met de handtekening van degene waarvoor dat nodig is. Een handtekening digitaliseren is vaak niet gewenst maar een stempel met een handtekening is goed op te bergen om misbruik te voorkomen.

 

Stempel de bedrijfsnaam op de kartonnen bekertjes

Nog iets wat met een printer niet kan. Op onze Facebookpagina @stempelfabriek staat een leuk filmpje over het bedrijf “Between de Burrs” over hoe zij met een handstempel en een StazOn inktkussen kartonnen drinkbekertjes bestempelen met hun naam. Dat gaat heel handig en heel snel.

Een ander voorbeeld is terug te vinden op onze Facebookpagina en dat is het bestempelen van een kartonnen doos/display van de firma “Veluwse Box”. Hiervoor hebben wij een grote handstempel gemaakt in combinatie met een TopPad stempelkussen en speciale inkt die geschikt is voor stempelen op karton. Bij stempelinkten staan alle inktsoorten en de toepassingen daarvoor.

 

Handstempels laten maken voor stempelen op textiel

Stempel met  de naam van uw kind in de sportkleding voor school of sportvereniging. Of stempel de naam van uw ouders/grootouders in hun kleding, als zij in een verzorg-of verpleegtehuis zitten. Zo raakt er nooit meer wat kwijt. Gebruik hiervoor wederom een handstempel maar nu met speciale textielinkt. Iedereen kan bij ons een speciale textiel stempel bestellen maar kan ook een eigen handstempel laten maken en daarbij een inktkussen kopen met speciale textielinkt.

Ex libris stempel

Een Ex libris stempell wordt vooral gebruik om in een boek af te stempelen. Hiermee "waarmerk" je het boek. Vrienden die boeken lenen weten dan dat het uw boek is en vergissing kan worden uitgesloten. Ook kan het dienen ter preventie van diefstal of gewoon omdat het mooi is boeken te voorzien van een mooie Ex libris afdruk.
Vroeger werd deze stempel vooral gebruikt voor de hogere klasse, daarna ook in intelectuele en academische kringen en tegenwoordig door iedereen. Een Ex libris stempel is de ideale manier hiervoor. Bovendien is dit een heel origineel en persoonlijk cadeau om te geven.