• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Speciale deurwaarders stempel

Houten Handstempel 100x20 mm Deurwaarder

Deurwaardersstempel met uw eigen tekst

40,98 Excl. btw
49,59 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Houten Handstempel 100x20mm Deurwaarder

Deze hoogwaardige houten handstempel met afmetingen van 100x20mm is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van deurwaarders. Met deze stempel kunt u moeiteloos en efficiënt belangrijke deurwaardersteksten en -merktekens afdrukken, waardoor u uw professionele taken met precisie en stijl kunt uitvoeren.

 

Productomschrijving:

Op maat gemaakt voor deurwaarders: De houten handstempel 100x20mm Deurwaarder is nauwgezet ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten van deurwaarders. Of u nu juridische documenten stempelt, officiële correspondentie markeert of certificaten valideert, deze stempel is uw betrouwbare metgezel.

Scherpe en duidelijke afdrukken: Onze Deurwaarder handstempel staat garant voor scherpe en duidelijke afdrukken, keer op keer. Hiermee kunt u professionele resultaten behalen die de integriteit van uw documenten waarborgen.

Duurzaam en elegant houten montuur: De stempel is voorzien van een stevig houten montuur dat niet alleen duurzaam is maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan uw werkplek. Het ligt comfortabel in de hand en biedt u een optimale controle bij het stempelen.

Volledig aanpasbaar: Met deze stempel heeft u de vrijheid om verschillende deurwaardersteksten en -merktekens af te drukken, zodat u zich kunt aanpassen aan de specifieke vereisten van elke situatie. Hierdoor bent u altijd voorbereid op uw professionele taken.

 

Specificaties:

  • Afmetingen: 100mm x 20mm
  • Houten montuur voor extra duurzaamheid en esthetiek
  • Geschikt voor verschillende deurwaardersteksten
  • Levert scherpe en duidelijke afdrukken
  • Een essentieel hulpmiddel voor deurwaarders

 

Met de Houten Handstempel 100x20mm Deurwaarder in handen, kunt u met vertrouwen en nauwkeurigheid de belangrijke documenten stempelen die uw beroep vereist. Investeer in kwaliteit en professionaliteit met deze speciaal ontworpen deurwaardersstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.