• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

De ISPM 15 handstempel 75x35 mm is de perfecte tool voor de verpakkingsindustrie om te voldoen aan de essentiële IPPC-richtlijnen. 

Afdrukformaat: 75 x 35mm

48,52 Excl. btw
58,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

De ISPM 15 handstempel 75x35 mm is de perfecte tool voor de verpakkingsindustrie om te voldoen aan de essentiële IPPC-richtlijnen. Met dit aanpasbare handstempel kunt u moeiteloos uw eigen gegevens en informatie toevoegen aan elke verpakking. 

 

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details van dit product:

Maximaal Afdrukformaat: Met een indrukwekkend afdrukformaat van 75x35 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om uw informatie duidelijk en leesbaar weer te geven.

Duurzaam Montuur: Het montuur van de ISPM 15 handstempel is vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, wat zorgt voor duurzaamheid en een aantrekkelijke uitstraling.

Inktkussen apart verkrijgbaar: Houd er rekening mee dat dit product zonder inktkussen wordt geleverd. U kunt apart kiezen uit twee opties: het standaard stempelkussen Colop Micro 2 met inkt op waterbasis of het StazOn stempelkussen, dat snel droogt en nooit vlekken achterlaat.

ISPM 15 Conformiteit: Deze stempel is ontworpen om te voldoen aan de ISPM 15-eisen, waarmee u aantoont dat het behandelde hout de nodige hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen effectief te doden.

IPPC-Merkteken: Het IPPC-merkteken op deze stempel heeft de volgende kenmerken:

  • NL ISO landcode (NL)
  • 000 3-cijferig registratienummer van behandelaar
  • Behandelingswijze: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB).

Belangrijke Notitie: Let op dat begassing met methylbromide (MB) na 18 maart 2010 als alternatieve behandelingswijze binnen de EU is verboden vanwege het gebruik van methylbromide. Buiten de EU wordt deze methode nog wel toegepast. Deze ISPM 15 handstempel voldoet aan de ISPM 15-eisen, ongeacht de behandelingswijze.

Kaderrand: Het merkteken heeft een duidelijke kaderrand. Binnen deze kaderrand worden de IPPC-korenaar en de code-componenten van elkaar gescheiden door middel van een verticale lijn.

ISO-Landencode: De ISO-landencode en het unieke 3-cijferige registratienummer van uw geregistreerde onderneming worden gescheiden door een koppelteken voor nauwkeurige identificatie en conformiteit.

 

De ISPM 15 handstempel 75x35 mm is een essentiële tool om ervoor te zorgen dat uw houten verpakkingen voldoen aan internationale regelgeving en normen. Met de mogelijkheid om uw eigen gegevens toe te voegen, biedt deze stempel flexibiliteit en naleving in één handige tool. Bestel vandaag nog uw ISPM 15 handstempel om uw verpakkingsprocessen te stroomlijnen en te voldoen aan de ISPM 15-richtlijnen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.