HELPDESK
085 4874987
Vandaag bereikbaar
van 08.00-22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)

Stempel offerte of grote aantallen stempels bestellen.

 

Stempel offerte aanvragen.

Heeft u een groot aantal stempels nodig? Vraag dan eerst een offerte aan op verkoop @ stempelfabriek.nl (zonder de spaties). Laat ons weten welke stempels u wilt, hoeveel en wij maken een mooie passende offerte voor u. Uiteraard kunnen wij ook een drukproef daarbij verzorgen. De levertijd is vaak toch 1 dag maar bij speciale modellen kan dit anders zijn. Vraag ons om advies en wij denken graag met u mee.

 

Wilt u stempels doorverkopen?

Heeft u een kantoorvakhandel of een reclameburo? In dat geval kunt u stempel dealer bij ons worden. Bel ons voor meer informatie. Wij werken met heel veel wederverkopers in Nederland en België. De korting is interssant en uiteraard kunnen wij in neutrale verpakking direct naar uw klant sturen. De levertijd is standaard 1 werkdag indien er voor 12 uur besteld wordt. Voor hele grote wederverkopers verwijzen wij u tevens naar het punt hieronder.

 

Werk u bij een groot bedrijf en heeft u regelmatig stempels nodig?

Bij een bepaalde omzet kunnen wij een eigen interne website voor u maken. Hier staan dan alleen de stempels op die uw bedrijf nodig heeft en u kunt kiezen welke medewerkers u machtigd om te kunnen bestellen via deze website. Alle modellen die u nodig heeft staan er dan in inclusief de ontwerpen die aanpasbaar zijn door uw gemachtigde medewerkers.