• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Duurzame stempels

Duurzame stempels voor op kantoor

De Green Line Stempels van Colop zijn gemaakt van duurzame en gerecycled materiaal. Een minimum van 65% à 80% gerecycled plastic wordt gebruikt.

  • Maak een keuze uit onze duurzame stempels
  • Klik op het gekozen product
  • Start met het online ontwerpen van de duurzame stempel
  • Beoordeel de drukproef en zet de bestelling door
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld? Stempel gaat dezelfde dag nog op de post!

Behalve de Green Line serie van Colop heeft Colop ook meer duurzame stempels.  Een groot deel van de Colop producten is dan ook inmiddels CO2-neutraal. Binnen de stempelwereld heeft Colop dan ook een voortrekkersrol. Tevens wordt kunststof afval tijdens de productie gerecycled en weer opnieuw in de productie gebruikt. De Colop zelf-inktende stempels zijn getest op minimaal 1 miljoen afdrukbewegingen en alleen al daarom erg duurzaam.
 

Bekijk onze milieuvriendelijke stempels

Colop Duurzame Stempels Colop Printer Green Line

De Green Line Stempels van Colop zijn gemaakt van duurzame en gerecycled materiaal. Een minimum van 65% á 80% gerecycled plastic wordt gebruikt. Tevens is dit product volledig CO2 neutraal. De verpakkingen van deze stempels hebben een gerecycled gehalte van 100%. De handgrepen van de Classic Line van Colop zijn FSC gecertificeerd.

Al reeds enkele jaren wordt het milieumanagement van Colop gecertificeerd volgens ISO 14001. Dit zorgt ervoor dat alle processen van hun producten zijn geoptimaliseerd vanuit ecologisch perspectief. Zo wordt b.v. een groot gedeelte van de productiehal verwarmd door het koelwater van de spuitgietmachines. Ook heeft Colop gekozen voor een milieubijdrage in de vorm van ISO 9001 normering. De ISO 9001 vormt de basis voor een voortdurend verbeter proces van de kwaliteitsmanagement van Colop.

PDF presentatie Green Line Colop

 

Trodat Duurzame Stempels

Trodat heeft geen aparte lijn duurzame stempels. Alle Trodat Professionals en de Printy serie zijn CO2 neutraal. Dit is zo'n 70% van het totaal programma van Trodat. Om zo duurzaam mogelijk te zijn probeert Trodat de producten te verkleinen, lichter te maken, is 65% gerecycled en wordt bij de productie alleen gebruik gemaakt van groene stroom. Trodat is tevens ook gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001

 

Duurzaam alternatief

Om zo duurzaam mogelijk te zijn, bieden wij ook nieuwe tekstplaatjes aan voor de reeds in uw bezig zijnde stempels waarvan de tekst niet meer klopt.

Deze tekstplaatjes zijn gemakkelijk te vervangen. Deze kunt u vinden op de website in de linkerkolom o.v.v. "Stempelplaatjes". De stempels zijn van de beste kwaliteit zodat ze heel erg lang meegaan.

Recyclen is pas duurzaam!. Bekijk onze website voor meer informatie over duurzame en milieuvriendelijke stempels.