• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Doe het zelf Printer S 260

Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

De stempel wordt geleverd met losse lettertjes en cijfertjes, zodat u de tekst steeds opnieuw kunt wijzigen.

30,87 Excl. btw
37,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Doe het zelf Printer S 260 Dater SET

De Doe het zelf Printer S 260 Dater SET is dé ultieme keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke stempeloplossing. Met deze stempel kunt u zelf eenvoudig en snel aangepaste teksten en datums creëren, waardoor het perfect is voor diverse toepassingen. 

 

Hier zijn enkele voordelen van de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET:

Volledig Aanpasbaar: De stempel wordt geleverd met losse lettertjes en cijfertjes, zodat u de tekst steeds opnieuw kunt wijzigen. Dit maakt het een echte doe-het-zelf stempel.

Ingebouwd Inktkussen: De stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussen op waterbasis, waardoor u altijd scherpe en heldere afdrukken krijgt.

Doordraaibare Datum: De datum is centraal geplaatst op de stempelplaat en kan eenvoudig worden aangepast. U kunt ervoor kiezen om tekst boven en/of onder de datum toe te voegen.

Afdrukhoogte van 4 mm: De datum wordt met een hoogte van 4 mm afgedrukt, wat zorgt voor duidelijk leesbare resultaten.

Geschikt voor 2 Regels Text: De stempel ondersteunt twee regels tekst, één boven de datum en één onder de datum, met een maximaal afdrukformaat van 45x24 mm.

CO2 Neutraal: Net als alle andere Colop stempels, is deze stempel CO2 neutraal, wat bijdraagt aan een duurzamere omgeving.

Navulbaar Inktkussentje: Het inktkussentje kan eenvoudig worden vervangen en is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, zwart, groen, en blauw/rood.

Eenvoudige Tekstwijziging: De letters, cijfers en tekens kunnen moeiteloos worden geplaatst en gewijzigd met het meegeleverde pincet.

Stabiele Afdrukken: De classic stempel heeft een metalen frame dat zorgt voor stabiele en consistente afdrukken, waardoor deze stempel jarenlang meegaat.

12 Jaarbanden: Met in totaal 12 jaarbanden biedt de stempel flexibiliteit om datums aan te passen zoals nodig.

Compleet Assortiment Hoofdletters en Symbolen: De set wordt geleverd met een volledig assortiment hoofdletters en veelgebruikte pictogrammen en symbolen, waardoor u vrijwel elke boodschap kunt samenstellen.

 

Kortom, de Doe het zelf Printer S 260 Dater SET biedt u de mogelijkheid om uw stempelwerk volledig aan te passen aan uw behoeften, met duurzame prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Haal vandaag nog de veelzijdigheid en efficiëntie van deze stempel in huis voor al uw stempelbehoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.