• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Deurwaarders-stempel type 2 (set)

Uitgebreide deurwaarders stempelset (2 stuks) met de dagen voluit geschreven.

147,51 Excl. btw
178,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Deurwaardersstempel: De Tijdsbesparende Oplossing voor Deurwaarders

Als deurwaarder weet u als geen ander hoe waardevol uw tijd is. Dag in, dag uit, moet u juridische documenten verwerken en officiële stukken opstellen. Een van de tijdrovende taken is het handmatig schrijven van de volledige datum in letters op formulieren. Maar nu is er een efficiëntere oplossing die u kostbare tijd zal besparen - De Deurwaardersstempel.

De Deurwaardersstempel is speciaal ontworpen op aanvraag van deurwaarders zoals uzelf. Het is een doordraaibare datumstempel die de volledige datum automatisch en foutloos in letters stempelt. U hoeft niet langer elke dag te worstelen met het schrijven van de datum, wat veel tijd en moeite kost.

 

Kenmerken en voordelen van de Deurwaardersstempel:

Tijdsbesparing: Deze stempel stelt u in staat om de volledige datum in een oogwenk te plaatsen, wat uw productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Nauwkeurigheid: Fouten bij het schrijven van datums behoren tot het verleden. De Deurwaardersstempel zorgt voor een consistente en nauwkeurige weergave van de datum.

Set voor de hele maand: Onze set bevat stempels voor de eerste helft en de tweede helft van de maand, zodat u voorbereid bent op elke situatie.

Professionele uitstraling: Uw documenten krijgen een professionele uitstraling dankzij de duidelijk leesbare, handgeschreven stijl van de datum.

Tijd- en geldbesparing: Door tijd te besparen op het schrijven van datums, kunt u zich richten op uw belangrijkste taken en zaken efficiënter afhandelen.

 

Met de Deurwaardersstempel hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het correct en tijdrovend schrijven van datums. Profiteer van deze handige en professionele oplossing om uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en te versnellen. Bespaar tijd, verminder fouten en verhoog de efficiëntie met de Deurwaardersstempel - uw betrouwbare partner in juridische administratie.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.