• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700/S4 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S4

P700/S4 handstempel met eigen ontwerp en datum. Schaf ook een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 75 x 35mm

49,34 Excl. btw
59,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop P700/S4 - Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat voor een scherpe en gepersonaliseerde afdruk!

 

Productomschrijving:

De Colop P700/S4 is een veelzijdige niet-zelfinktende datumstempel met een tekstplaat, ideaal voor gebruik in administratie en boekhouding. Deze stempel maakt moeiteloos een scherpe afdruk en is speciaal ontworpen voor kantoorgebruik. Met een afdrukformaat van maximaal 70x35mm biedt de P700/S4 voldoende ruimte om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen.

 

Kenmerken van de Colop P700/S4:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat voor eigen tekst en/of logo.
 • Online ontwerpmogelijkheid voor een persoonlijk ontwerp rondom de datum.
 • Vereist een los te bestellen stempelkussen; grotere modellen vereisen een groter kussen.
 • Aanbevolen stempelkussens voor standaard papier: Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3.
 • Eenvoudig instelbare datum dankzij vlotte en sterke radertjes.
 • Compact ontwerp voor een stabiele plaatsing op het bureau, altijd snel bij de hand.

De datumstempel met tekstplaat biedt u de mogelijkheid om in één beweging zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo te stempelen. U kunt de tekst volledig aanpassen aan de datum, bijvoorbeeld met termen als 'geldig tot' of 'betaald op'. Of kies ervoor om uw eigen bedrijfsgegevens te stempelen, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen.

Met onze online creator maakt u uw stempel persoonlijker dan ooit. Stap voor stap bouwt u uw datumstempel met plaat op, waarbij u direct het resultaat van uw ontwerp ziet. U kunt zelfs een drukproef printen ter controle voordat wij uw stempel produceren. Heeft u al een eigen ontwerp? Geen probleem! U kunt uw ontwerp eenvoudig uploaden in verschillende formaten, zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS en AI.

Het bestellen van uw Colop P700/S4 datumstempel is een fluitje van een cent. Kies uw gewenste stempel, ontwerp deze naar wens met onze online creator en stuur uw bestelling naar ons door. Mocht u vragen hebben over onze stempels of uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar via chat, e-mail of telefoon om u professioneel advies te geven.

Kies voor de Colop P700/S4 en maak indruk met scherpe en gepersonaliseerde afdrukken voor al uw administratieve en boekhoudkundige behoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.