• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700/S3 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S3

P700/S3 handstempel met tekst en datum. Schaf ook een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 75 x 35mm

49,34 Excl. btw
59,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Vereenvoudig uw administratie met de Colop P700/S3 Datumstempel met Tekstplaat

 

Product Info:

De Colop P700/S3 is een hoogwaardige datumstempel met een tekstplaat voor het toevoegen van uw eigen tekst en/of logo. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontworpen voor gebruik in administratieve en boekhoudkundige taken, en zorgt voor scherpe en nauwkeurige afdrukken. Met een maximaal afdrukformaat van 75x35mm is de Colop P700/S3 uitermate geschikt voor kantoorgebruik.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat
 • Creëer eenvoudig uw ontwerp rondom de datum online
 • Vereist een apart te bestellen stempelkussen
 • Grotere modellen vereisen een groter stempelkussen (raadpleeg onze experts voor advies)
 • Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan
 • Gemakkelijk instellen van de datum met soepel lopende en duurzame radertjes
 • Compact ontwerp dat stabiel op uw bureau staat voor snelle toegang

 

Personaliseer uw stempel:

Met de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat kunt u in één handeling zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. U heeft volledige vrijheid om uw tekstplaat naar wens te ontwerpen, waardoor uw stempel een persoonlijke touch krijgt. Naast de standaard opties zoals 'geldig tot' of 'betaald op', kunt u ook kiezen voor uw eigen bedrijfsgegevens. Onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool begeleidt u stap voor stap bij het maken van uw stempel met tekstplaat. Bekijk direct het resultaat en druk zelfs een proefdruk af ter controle. Heeft u al een ontwerp in een van de volgende formaten: PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden in onze online creator. Onze deskundige stempelmakers gaan vervolgens aan de slag om uw unieke stempel te produceren.

 

Eenvoudig bestellen:

Het bestellen van uw Colop P700/S3 datumstempel is snel en simpel. Kies uw gewenste stempel, ontwerp deze gemakkelijk online volgens uw voorkeuren en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of hulp nodig bij uw bestelling? Ons team staat voor u klaar via chat, e-mail of telefoon. Wij bieden professioneel advies en helpen u graag verder.

Ontdek het gemak en de efficiëntie van de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat en optimaliseer uw administratie met een gepersonaliseerde stempel voor al uw documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.