• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700/S2 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S2

Colop P700/S2. Datumstempel met tekstplaat voor tekst/logo.

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,01 Excl. btw
78,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop P700/S2 - Niet-zelfinktende Datumstempel met Tekstplaat voor een Professionele Administratie

 

Productomschrijving: De Colop P700/S2 is een veelzijdige datumstempel met tekstplaat, speciaal ontworpen voor gebruik in de administratie en boekhouding. Deze stempel maakt een prachtig scherpe afdruk en is perfect geschikt voor kantoorgebruik. Met een maximaal afdrukformaat van 90x55 mm biedt de Colop P700/S2 alle ruimte voor uw gewenste ontwerp, zowel tekst als logo.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met de mogelijkheid voor eigen tekst en/of logo.
 • Rondom de datum kunt u zelf uw ontwerp online vormgeven, waardoor u een persoonlijke touch aan uw stempel geeft.
 • Gebruik in combinatie met een los te bestellen stempelkussen. Voor grotere modellen is een groter stempelkussen vereist, maar onze experts helpen u graag bij de juiste keuze.
 • Voor standaard papier raden wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan, te vinden in het "stempelkussens"-menu.
 • Eenvoudige instelling van de datum dankzij vlot lopende en sterke radertjes.
 • Compacte en stabiele stempels die altijd binnen handbereik zijn.

 

Creatief ontwerpen met onze online creator: Wij geloven dat een persoonlijke stempel opvalt en daarom bieden wij een online creator aan waarmee u stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat kunt ontwerpen. Onze templates helpen u op weg, maar u heeft alle vrijheid om uw ontwerp helemaal naar wens aan te passen. Direct online ziet u het resultaat van uw ontwerp en voor controle kunt u zelfs een drukproef printen. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Dan kunt u dit uploaden en laten produceren door onze ervaren stempelmakers.

 

Eenvoudig bestellen en professionele ondersteuning: Uw stempels bestellen is een kwestie van enkele minuten. Kies de gewenste stempel, ontwerp naar eigen smaak en stuur uw bestelling naar ons door. Heeft u vragen over onze stempels of hulp nodig bij uw bestelling? Ons team staat voor u klaar via chat, mail of telefoon en biedt graag professioneel advies.

Maak uw administratie nog efficiënter en professioneler met de Colop P700/S2 datumstempel met tekstplaat. Ontdek nu de mogelijkheden van personalisatie en bestel uw eigen stempel vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.