• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Stamp Mouse clip transparant

Colop Stamp Mouse Clipkleur Transparant

Colop Stamp Mouse Clip, handig met één hand te bedienen. Transparante clip voor snelle inktidentificatie. Eigentijds ontwerp voor een moderne uitstraling. 

1,83 Excl. btw
2,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de Colop Stamp Mouse Clip

Colop Stamp Mouse Clip, ontworpen voor moeiteloze bediening met slechts één hand. De transparante clip biedt niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar dient ook als handig kenmerk voor het snel identificeren van de inktkleur. Dit innovatieve ontwerp combineert functionaliteit met stijl, waardoor uw stempelervaring zowel efficiënt als modern is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.