• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 260 green line | Stempelfabriek.nl

Colop Printer S260/D GL

Colop Printer S260/D GL. Zelfinktende stempel voor max. 2 regels eigen tekst en datum.

27,32 Excl. btw
33,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S260/D GL: De Duurzame Datumstempel voor Precieze Afdrukken

De Colop Printer S260/D GL is niet zomaar een stempel; het is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel met een kunststof montuur en een ingebouwd inktkussen. Deze stempel combineert functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak in één compact apparaat. 

 

Hier is waarom de Colop Printer S260/D GL een essentiële aanvulling is voor uw kantoorbenodigdheden:

Scherpe Afdrukken: Met de Colop Printer S260/D GL kunt u altijd rekenen op scherpe en duidelijke afdrukken. Of u nu datums, teksten, logo's, of blokstempels nodig heeft, deze stempel levert consistent hoogwaardige resultaten.

CO2 Neutraal en Milieuvriendelijk: Als onderdeel van de Green Line (GL) van Colop is de S260/D GL volledig CO2-neutraal en vervaardigd uit gerecycled kunststof. U kunt dus met een gerust hart bijdragen aan een groenere planeet.

Zelf-Inktend en Gemakkelijk Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt het stempelen moeiteloos en nauwkeurig. En als het inktkussen na veelvuldig gebruik aan vervanging toe is, kunt u eenvoudig een nieuw inktkussen plaatsen, wat de levensduur van de stempel verlengt.

Online Ontwerp Mogelijkheid: Personaliseer uw Colop Printer S260/D GL online met behulp van onze intuïtieve opmaakmodule. Voeg uw eigen tekst, logo's toe of creëer een blokstempel met lijnen, allemaal met slechts enkele muisklikken.

 

Specificaties:

  • Afdrukformaat: 45 x 24 mm, waardoor uw afdrukken opvallen en professioneel ogen.
  • Centraal Geplaatste Datum: De datum bevindt zich in het midden van de afdruk, omgeven door de tekstplaat voor een gebalanceerd ontwerp.
  • Eenvoudige Bestelprocedure: Klik op de "ontwerp stempel" knop, en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, ontvangt u uw stempel al de volgende dag of de dag daarna.

 

Colop Printer S260/D GL is niet alleen een stempel, maar een betrouwbare metgezel voor al uw stempelbehoeften. Met duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak als kernwaarden, biedt deze stempel een milieuvriendelijke oplossing voor al uw stempelwerk. Bestel vandaag nog uw Colop Printer S260/D GL en ervaar de perfecte afdrukken die u verdient. Kies voor groen, kies voor Colop Printer S260/D GL!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.