• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer S260

Colop Printer S260/D

Colop Printer S260D. Datumstempel met max. 2 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

28,41 Excl. btw
34,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S260D. Handige datumstempel met tekstplaat. 

De Colop Printer S260D is de ultieme oplossing voor het moeiteloos en efficiënt bedrukken van documenten met een standaard stempel. Deze hoogwaardige stempelmachine biedt een perfecte combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en precisie, waardoor het een onmisbaar instrument is voor zowel professioneel gebruik als dagelijkse administratieve taken. 

Met een gestroomlijnd ontwerp en ergonomische constructie is de Colop Printer S260D ontworpen om comfortabel en probleemloos in de hand te liggen. Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor moeiteloos stempelen, zelfs bij langdurig gebruik. De stevige behuizing en hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur, waardoor u jarenlang kunt vertrouwen op de consistente prestaties van deze stempelmachine. 

De Colop Printer S260D biedt een afdrukformaat van 45 x 24 mm, waardoor het perfect is voor het toevoegen van essentiële informatie zoals bedrijfslogo's, adresgegevens, datum en tekst naar keuze. Met een indrukwekkende afdrukkwaliteit worden uw stempelafdrukken altijd duidelijk en scherp, waardoor een professionele uitstraling wordt gegarandeerd bij elke toepassing. 

Een van de meest opvallende kenmerken van de Colop Printer S260D is het ingebouwde inktkussen, dat gemakkelijk en schoon kan worden vervangen. Dit innovatieve ontwerp minimaliseert het knoeien en zorgt voor een consistente inkttoevoer, zodat uw stempelafdrukken altijd helder en uniform zijn. Of u nu documenten moet certificeren, papierwerk moet stempelen of enveloppen wilt markeren, de Colop Printer S260D biedt een veelzijdige oplossing die aan al uw behoeften voldoet. Het stempelen wordt met deze machine een fluitje van een cent, of u nu een ervaren gebruiker bent of voor het eerst een stempelmachine hanteert. 

Kortom, de Colop Printer S260D is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke standaard stempel. Vereenvoudig uw administratieve taken en verhoog de productiviteit met deze hoogwaardige stempelmachine. Ontdek vandaag nog het gemak en de efficiëntie van de Colop Printer S260D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.