• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer S226/P

Colop Printer S226/P

Colop Printer S226/P met 6 cijfers 4 mm. afdrukhoogte. Rondom cijfers kan uw eigen tekst.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

19,13 Excl. btw
23,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de efficiëntie en veelzijdigheid van de Colop Printer S226/P stempel

Ontdek de efficiëntie en veelzijdigheid van de Colop Printer S226/P stempel, een uitstekende keuze voor al uw stempelbehoeften. Deze standaard stempel met draaibare cijfers en eigen tekst biedt een cijferhoogte van 4 mm, waarmee u moeiteloos uw eigen persoonlijke cijferband stempel met tekstplaat kunt ontwerpen, perfect geschikt voor boekhouding en talloze andere toepassingen.

Met het gebruiksvriendelijke ontwerpproces kunt u online uw gewenste stempel samenstellen. Kies uit diverse lettertypen en geniet van de vrijheid om uw eigen tekst/logo-opdruk toe te voegen. Het beste van alles is dat de opdruk inbegrepen is in de prijs, zodat u geen extra kosten hoeft te maken voor een op maat gemaakt resultaat.

De Colop Printer 226/P stempel beschikt over een handig indexvenster, waardoor u de stempeltekst gemakkelijk kunt lezen en identificeren. Met een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan maken, bent u verzekerd van een langdurige en kosteneffectieve stempelervaring. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren inkt, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw voorkeuren.

Vergelijkbaar met andere gerenommeerde stempelmerken zoals de Trodat Printy, levert de Colop Printer S226/P indrukwekkende prestaties en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat deze stempelautomaat aan uw verwachtingen zal voldoen en een onmisbaar instrument zal worden in uw dagelijkse werkzaamheden.

Het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel is eenvoudiger dan ooit tevoren. Met de intuïtieve opmaakkeuze hieronder heeft u de volledige controle over het ontwerp en kunt u binnen enkele minuten uw persoonlijke stempel bestellen. Voor extra personalisatie kunt u zelfs uw eigen bestand uploaden, zolang deze aan onze voorwaarden voldoet.

Verbeter uw efficiëntie en professionaliteit met de Colop Printer S226/P stempel. Haal het maximale uit uw stempelervaring met dit hoogwaardige en veelzijdige hulpmiddel dat perfect aansluit op uw zakelijke behoeften. Bestel vandaag nog en zet een stempel op uw bedrijf!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.