• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer S226 Green Line

Colop Printer S226 GL

Colop Printer S226 GL. Dezelfde als S226, maar dan in milieuvriendelijke uitvoering.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S226 Green Line: De Milieubewuste Zelfinktende Nummerstempel

De Colop Printer S226 Green Line is een innovatieve zelf-inktende nummerstempel die niet alleen uitblinkt in prestaties, maar ook in milieuvriendelijkheid. Met zijn duurzame kunststof montuur en ingebouwde inktkussen is deze stempel een betrouwbare keuze voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer S226 Green Line:

 

Productkenmerken:

Zelfinktende Nummerstempel: De Colop Printer S226 GL is een cijferbandstempel met 6 posities, waardoor u nauwkeurige nummercombinaties kunt creëren. Met een afdrukhoogte van 4 mm krijgt u scherpe en duidelijke resultaten.

Milieuvriendelijke GREEN LINE Uitvoering: Deze stempel is trots CO2-neutraal en vervaardigd uit gerecycled kunststof, waardoor u bijdraagt aan een groenere planeet terwijl u stempelt. De Colop Printer S226 Green Line is een bewuste keuze voor het milieu.

Lange Levensduur: Het ingebouwde stempelkussentje gaat maar liefst 4000 à 7000 afdrukken mee voordat het moet worden vervangen. En het beste is dat u dit eenvoudig zelf kunt doen.

Kleurvariatie: Pas uw stempel aan met diverse beschikbare inktkleuren, zodat uw afdrukken opvallen en relevant blijven voor uw behoeften.

 

Conclusie:

De Colop Printer S226 Green Line is niet zomaar een stempel; het is een milieubewuste keuze die garant staat voor scherpe afdrukken en langdurige prestaties. Met zijn zelf-inktende technologie, duurzame materialen en mogelijkheid om het inktkussen zelf te vervangen, biedt deze stempel zowel efficiëntie als milieuvriendelijkheid. Kies voor de Colop Printer S226 Green Line en maak indruk terwijl u bijdraagt aan een groenere wereld.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.