• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer S226

Colop Printer S226

Colop Printer S226. Nummerstempel, zelfinktend, met 6 posities in 4 mm. hoogte.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S226. Zelfinktende stempel met 6 doordraaibare cijfers. 

Afdrukhoogte 4 mm.

De Colop Printer S226 is een geavanceerde zelfinktende stempel met zes draaibare cijfers, die uw stempelervaring naar een hoger niveau tilt. Deze stempel staat garant voor efficiëntie en een professionele uitstraling bij elk gebruik, of het nu zakelijk, administratief of persoonlijk is.

Met een afdrukformaat van 4x23mm is de Colop Printer S226 perfect geschikt voor het markeren van belangrijke documenten, facturen, enveloppen en meer. Bovendien past hij met zijn compacte formaat gemakkelijk op elk bureau en is hij altijd binnen handbereik.

De stempel is vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen, wat zorgt voor een langdurige levensduur en consistente, scherpe afdrukken. Het vernieuwen van de stempel is een moeiteloze taak dankzij de eenvoudig vervangbare ingebouwde inktkussens, die geen vlekken op uw handen achterlaten.

Wat de Colop Printer S226 echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, waardoor herhaaldelijk stempelen een moeiteloze handeling wordt. Met slechts een lichte druk wordt de inkt gelijkmatig verdeeld en creëert u in een oogwenk professionele afdrukken.

In een wereld waar efficiëntie en tijdsbeheer essentieel zijn, biedt de Colop Printer S226 een snelle en effectieve manier om uw dagelijkse stempeltaken te voltooien. Vertrouw op de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze stempel en verhoog de productiviteit op kantoor of thuis.

Kies vandaag nog voor de Colop Printer S226 en ontdek zelf hoe deze stempel precisie en moeiteloze prestaties combineert, waardoor hij een onmisbaar hulpmiddel wordt voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.