• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer S220W nl

Colop Printer S220/W

Colop Printer S220W. Standaard stempel met veelvoorkomende doordraaibare woorden.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S220W stempel - een onmisbare aanwinst voor uw kantoorbenodigdheden

Streef naar een gestroomlijnde en efficiënte werkervaring met de innovatieve Colop Printer S220W stempel - een onmisbare aanwinst voor uw kantoorbenodigdheden. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontworpen om dagelijkse taken te vereenvoudigen en te versnellen, met een handige selectie van doordraaibare woorden zoals AANTEKENEN, BEVESTIGING, CONCEPT, DEFINITIEF, HERINNERING, KOPIE, ORIGINEEL, PERSOONLIJK, SPOED, VERTROUWELIJK, VERVALLEN en VOORLOPIG.

De Colop Printer S220W stempel biedt een intuïtieve bediening, waarbij u met slechts één draai aan het stempelkussen de gewenste tekst moeiteloos kunt kiezen. Stempel moeiteloos belangrijke documenten, herinneringen of dringende boodschappen zonder tijd te verspillen.

Gemaakt met duurzaamheid en precisie in gedachten, zal de Colop Printer S220W stempel u blijven ondersteunen bij al uw stempelbehoeften. De compacte en handige vormgeving maakt het gemakkelijk om deze stempel altijd bij de hand te hebben, klaar voor gebruik wanneer u het nodig heeft.

Dompel uzelf onder in een naadloze workflow en ervaar het gemak van de Colop Printer S220W stempel. Voeg vandaag nog dit krachtige hulpmiddel toe aan uw kantooruitrusting en ontdek hoe het uw dagelijkse werkzaamheden verbetert en vereenvoudigt. Bereik nieuwe hoogten van productiviteit met de Colop Printer S220W stempel aan uw zijde!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.