• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer S220 Datumstempel GL

Colop Printer S220/DGL

Colop Printer S220/D met datum, afdrukhoogte 4 mm. in GREEN LINE milieuvriendelijk.

15,84 Excl. btw
19,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S220/D, een ware meester in het stempelen van datums

Stel je voor: de Colop Printer S220/D, een ware meester in het stempelen van datums met een indrukwekkende afdrukhoogte van 4 mm, en dat alles in een opvallende GREEN LINE-uitvoering die onze planeet omarmt.

Laat je verrassen door de efficiëntie en betrouwbaarheid van de Colop Printer S220/D, speciaal ontworpen om jouw datumstempelbehoeften moeiteloos te vervullen. Of je nu werkt in een druk kantoor, een georganiseerd magazijn of een creatieve studio, deze stempel past naadloos in elke professionele omgeving.

Met zijn 4 mm afdrukhoogte geeft deze stempel een perfecte, heldere datumafdruk op al je belangrijke documenten, formulieren en pakketten. Of je nu datums markeert voor traceerbaarheid of om herinneringen te creëren, de Colop Printer S220/D staat klaar om jouw stempelbehoeften met gemak te vervullen.

Maar er is meer. Deze unieke stempel gaat een stap verder door zijn milieuvriendelijke GREEN LINE-uitvoering. In een wereld waar duurzaamheid een steeds grotere rol speelt, kies je met trots voor een product dat niet alleen hoogwaardige prestaties levert, maar ook actief bijdraagt aan het behoud van onze kostbare planeet.

Ervaar nu het plezier van werken met een product dat niet alleen aan jouw eisen voldoet, maar ook aan de roep van de natuur. Kies de Colop Printer S220/D en ontdek de kracht van een stempel die jouw stempel op de wereld écht betekenisvol maakt. Bestel vandaag nog en maak een bewuste keuze voor efficiëntie en duurzaamheid in één uniek en opvallend apparaat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.