• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 200

Colop Printer S200

Colop Printer S200. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels/logo.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

22,95 Excl. btw
27,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer S200 - De Ultieme Zelf-Inkter voor Scherpe Afdrukken

De Colop Printer S200 is dé oplossing voor wie op zoek is naar een hoogwaardige zelf-inktende stempel met een kunststof montuur en een ingebouwd inktkussen. Met een maximaal afdrukformaat van 45x24mm biedt de Printer S200 voldoende ruimte om uw boodschap over te brengen. Deze veelzijdige stempel kan maximaal 6 regels tekst weergeven, en u kunt zelfs uw bedrijfslogo toevoegen voor een professionele uitstraling.

 

Belangrijkste kenmerken van de Colop Printer S200:

 • Scherpe Afdrukken: De Colop Printer S200 staat garant voor afdrukken van topkwaliteit, elke keer weer. Uw tekst en logo zullen haarscherp op het papier verschijnen, wat een professionele indruk achterlaat.
 • Milieuvriendelijk: De Printer S200 is CO2 neutraal, wat betekent dat u met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat u bijdraagt aan een groenere planeet.
 • Duurzaamheid: Het inktkussentje van de Printer S200 kan eenvoudig worden vervangen wanneer het op is. Hierdoor gaat uw stempel langer mee en blijft hij betrouwbaar.
 • Kleurkeuze: U heeft de keuze uit diverse kleuren inkt, zodat uw afdrukken perfect bij uw huisstijl passen.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer S200 is ook afzonderlijk verkrijgbaar. U kunt het gemakkelijk vervangen wanneer u een nieuwe boodschap wilt stempelen.
 • Eenvoudig Ontwerpen: Dankzij onze online ontwerptool kunt u uw stempel gemakkelijk vormgeven of uw eigen ontwerp uploaden, waardoor u volledige creatieve vrijheid heeft.

 

Met de Colop Printer S200 heeft u een krachtige tool in handen voor al uw stempelbehoeften. Met scherpe afdrukken, milieuvriendelijkheid en de mogelijkheid tot aanpassing aan uw wensen is de Printer S200 de ideale keuze voor bedrijven en professionals.

Kies voor de Colop Printer S200

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.