• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 120 SD

Colop Printer S120/SD

Zelf-inktende datumstempel met Engelse datum.

7,92 Excl. btw
9,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Colop Printer S120/SD is een Engelse datumstempel met cijfers

De Colop Printer S120/SD is een handige en compacte zelfinktende datumstempel, speciaal ontworpen voor gebruik in uw boekhouding. Deze stempel is voorzien van alleen een datum in cijfers, weergegeven in het Engels. Met een schrifthoogte van 4 mm biedt deze stempel een duidelijke en professionele afdruk.

Het ingebouwde stempelkussen is zeer duurzaam en kan maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken maken voordat het moet worden vervangen. Het wisselen van het kussentje is eenvoudig en moeiteloos, waardoor u snel weer aan de slag kunt zonder oponthoud. De mogelijkheid om het inktkussen te vervangen maakt deze stempel een kosteneffectieve en milieuvriendelijke keuze.

Of u nu facturen, documenten of andere belangrijke papieren markeert, de Colop Printer S120/SD staat garant voor consistente en scherpe afdrukken. Met zijn praktische formaat past hij gemakkelijk in uw zak, tas of op uw bureau, klaar voor gebruik wanneer u hem nodig heeft.

Kortom, de Colop Printer S120/SD is de ideale metgezel voor uw administratieve taken, en zijn duurzaamheid en gebruiksgemak maken hem een betrouwbare partner voor langdurig gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.