• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Mini Printer S120DD

Colop Printer S120/DD

Colop Printer S120/DD. Zelfinktende stempel met dubbele datum naast elkaar.

23,60 Excl. btw
28,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S120/DD: Efficiëntie en Precisie in Een Compact Design

De Colop Printer S120/DD is dé oplossing voor wie op zoek is naar een moeiteloos stempelapparaat met dubbele datums. Met zijn praktische kunststof montuur en geïntegreerd inktkussen biedt deze zelfinktende stempel een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

 

Productomschrijving Printer S120/DD:

Dubbele Datumfunctionaliteit: De Colop Printer S120/DD onderscheidt zich door zijn dubbele datumstempel, waardoor u twee datums naast elkaar kunt afdrukken met uiterste precisie.

Ingebouwd Inktkussen: Het inktkussen, ingebouwd in de Colop Printer S120/DD, kan tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken produceren voordat het moet worden vervangen. Het vervangen van het inktkussen is een eenvoudige taak, waardoor uw stempel altijd in topconditie blijft.

Kleurvariatie: Deze stempel biedt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren inkt, waardoor u de flexibiliteit hebt om uw stempelafdrukken aan te passen aan uw specifieke behoeften.

CO2 Neutraal: De Colop Printer S120/DD draagt ook bij aan een groenere planeet, aangezien deze CO2-neutraal is.

 

Vervangbaar Inktkussen en Kleurvariatie:

De Colop Printer S120/DD wordt geleverd met de mogelijkheid om het inktkussen te vervangen door een nieuw exemplaar. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende inktkleuren om aan te sluiten bij uw huisstijl of identificatiebehoeften.

Met de Colop Printer S120/DD bent u verzekerd van scherpe, nauwkeurige afdrukken en de flexibiliteit om datums te markeren zoals u dat wilt. Of u nu documenten moet stempelen, aankooporders moet valideren of andere datumeringsbehoeften hebt, deze stempel doet het met gemak en efficiëntie.

Innovatief, duurzaam en functioneel: dat is de Colop Printer S120/DD in een notendop. Maak indruk met professionele stempelafdrukken en draag tegelijkertijd bij aan een groenere wereld met deze CO2-neutrale stempel.

Kies voor de Colop Printer S120/DD en ervaar de perfecte synergie van precisie en gemak in één compact en betrouwbaar apparaat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.