• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Mini Printer S110

Colop Printer S110

Colop Mini Printer S110. Speciaal voor lange smalle tekst van max. 2 regels.

Afdrukformaat: 52 x 8mm

17,48 Excl. btw
21,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Krachtige Colop Printer S110: Ontdek de Meesterlijke Zelf-inktende Stempel

De Colop Printer S110 is een buitengewone zelf-inktende stempel, ontworpen om uw stempelbehoeften naar een hoger niveau te tillen. Deze innovatieve stempel combineert een duurzaam kunststof montuur met een ingebouwd inktkussen, waardoor hij ideaal is voor een breed scala aan toepassingen. Met een indrukwekkend afdrukformaat van maximaal 52x8mm en de mogelijkheid om maximaal 2 regels tekst of zelfs uw bedrijfslogo te plaatsen, biedt de Colop Printer S110 ongekende veelzijdigheid en personalisatie.

 

Kenmerken van de Colop Printer S110:

  • Scherpe en Duidelijke Afdrukken: De Colop Printer S110 staat bekend om zijn precisie en levert elke keer weer scherpe en duidelijke afdrukken. Of u nu tekst of een logo afdrukt, de resultaten zullen altijd professioneel ogen.
  • CO2 Neutraal: Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de Colop Printer S110. Deze stempel is CO2-neutraal, wat betekent dat u met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat u bijdraagt aan een groenere planeet.
  • Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussentje van de Colop Printer S110 is gemakkelijk te vervangen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn er diverse kleuren inkt beschikbaar, zodat u de perfecte kleur kunt kiezen voor uw stempelafdrukken.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp verandert of als u verschillende stempelafdrukken nodig heeft, kunt u eenvoudig het stempelplaatje los bestellen en vervangen. Dit geeft u de flexibiliteit om uw stempel aan te passen aan uw behoeften.
  • Online Ontwerpen: U kunt uw stempel eenvoudig online vormgeven of uw eigen ontwerp uploaden. Dit maakt het bestellen van uw Colop Printer S110 snel en moeiteloos.

 

Met de Colop Printer S110 heeft u de perfecte stempel in handen om indruk te maken, of het nu op documenten, enveloppen of andere materialen is. Deze stempel biedt superieure kwaliteit, maatwerk en milieuvriendelijkheid, allemaal verpakt in één fantastisch product.

Haal vandaag nog uw Colop Printer S110 in huis en ervaar de revolutie in stempeltechnologie! U kunt ook uw eigen bestand PDF, JPG, BMP AI/EPS (mist deze zwart-wit is en met hoge resolutie) uploaden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.