• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Mini Printer S120/W

Colop Printer S 120/W

Colop Mini Printer S 120/W. Stempel met standaard doordraaibare woorden.

12,82 Excl. btw
15,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer S 120/W: De Efficiënte Zelf-inktende Stempel voor Administratieve Doeleinden

De Colop Printer S 120/W is dé ideale keuze voor al uw administratieve stempelbehoeften. Deze krachtige zelf-inktende stempel is voorzien van een duurzaam kunststof montuur en een ingebouwd inktkussen, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor een georganiseerde en efficiënte documentverwerking. Met deze compacte en handige stempel kunt u snel en gemakkelijk veelvoorkomende administratieve woorden en termen afdrukken, waaronder "AANGETEKEND," "FAKTUUR," "BETAALD," "DRINGEND!," "DRUKWERK," "KOPIE," "ORIGINEEL," "BRIEF," "HERINNERING," "VERTROUWELIJK," en "NUMMER," evenals "Verz. Per FAX."

 

Belangrijkste Kenmerken:

Scherpe Afdruk: De Colop Printer S 120/W levert consistent scherpe en duidelijke afdrukken, waardoor uw documenten er professioneel uitzien.

CO2 Neutraal: Deze stempel is milieubewust ontworpen en draagt bij aan een duurzame toekomst door CO2-neutraal te zijn.

Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen is eenvoudig te vervangen wanneer het nodig is, wat de levensduur van de stempel verlengt.

Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw stempel met verschillende inktkleuropties om uw documenten te markeren en te categoriseren.

 

Met de Colop Printer S 120/W bespaart u kostbare tijd en moeite bij het verwerken van documenten en communicatie, en behoudt u tegelijkertijd een professionele uitstraling. Met zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is dit een onmisbaar hulpmiddel voor kantoren, bedrijven en organisaties van elke omvang.

Kies voor efficiëntie en kwaliteit met de Colop Printer S 120/W en stroomlijn uw administratieve processen vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.