• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer R50/D

Colop Printer R50/D

Colop Printer R50/D. Zelf-inktende ronde stempel met tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: Ø50mm

50,26 Excl. btw
60,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel

De Colop Printer R50/D is een hoogwaardige kunststof zelf-inktende datumstempel met een afdrukformaat van Ø48mm. Met zijn ingebouwde inktkussen biedt deze stempel een moeiteloze en efficiënte manier om documenten te voorzien van de juiste datum. Het inktkussen is gemakkelijk door uzelf te vervangen, waardoor u altijd kunt blijven stempelen zonder onderbrekingen.

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer R50/D is dat de datum gecentreerd in het midden van de afdruk staat, terwijl de tekstplaat eromheen is geplaatst. Dit zorgt voor een nette en professionele uitstraling van uw stempelafdrukken.

Met behulp van de gebruiksvriendelijke opmaakmodule op onze website kunt u deze datumstempel eenvoudig online ontwerpen. U heeft de vrijheid om een tekst toe te voegen, uw logo te uploaden, of zelfs een aangepaste boekhoudstempel met lijnen of vakjes te creëren, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften.

Om uw bestelling te plaatsen, klikt u simpelweg op de "Ontwerp stempel" button, en afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, kunt u ervan uitgaan dat uw stempel de volgende dag of de dag daarna bij u wordt bezorgd. Snelle levering en een hoogwaardig product zijn onze beloftes aan u, zodat u zonder vertraging aan de slag kunt gaan met het professioneel markeren van uw documenten en papierwerk. Met de Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel bent u verzekerd van een betrouwbare en duurzame stempel die aan al uw stempelbehoeften zal voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.