• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer R45 DATER, ronde datumstempel met tekst naar keuze.

Colop Printer R45/D

Colop Printer R45/D. Zelfinktende ronde stempel / eigen tekst / logo en datum.

Afdrukformaat: Ø45mm

45,90 Excl. btw
55,54 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R45/D - Uw veelzijdige zelf-inktende datumstempel

De Colop Printer R45/D is dé oplossing voor al uw datumstempelbehoeften. Deze veelzijdige stempel combineert een robuust kunststof montuur met geavanceerde functionaliteit, waardoor u moeiteloos nauwkeurige en professionele afdrukken kunt maken. Met een maximale afdrukmaat van Ø 45mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw boodschap, terwijl hij toch compact en handzaam blijft.

 

Kenmerken van de Colop Printer R45/D:

 • Ingebouwde Verstelbare Datum: Pas eenvoudig de datum aan naar uw behoeften met de handige ingebouwde functie.
 • Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het inktkussen in de stempel is er geen gedoe met losse inktkussens, en het gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden.
 • Ronde Afdruk: Met zijn ronde afdruk maakt de Printer R45/D uw stempels opvallend en professioneel.
 • Maximaal 6 Regelcapaciteit: U heeft de vrijheid om maximaal 6 regels tekst op de stempel te plaatsen, met 3 regels boven en 3 regels onder de datum. U kunt zelfs kiezen voor een ronde tekst om de datum heen.
 • CO2 Neutraal: De Colop Printer R45/D voldoet aan CO2-neutraliteitseisen, wat betekent dat hij milieuvriendelijk is en uw stempelafdrukken geen schadelijke invloed hebben op het milieu.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is eenvoudig los te bestellen en te vervangen, waardoor uw stempel altijd up-to-date blijft.
 • Kleurkeuze: U heeft de keuze uit diverse kleuren inkt, zodat uw afdrukken altijd perfect bij uw huisstijl passen.
 • Online Ontwerpopties: Maak en ontwerp uw stempel online met onze handige "creator," of upload uw eigen ontwerp voor een volledig gepersonaliseerde stempel.

 

Met de Colop Printer R45/D bent u verzekerd van scherpe en heldere afdrukken, keer op keer. Stempel moeiteloos op standaard (niet glad) papier en maak indruk met uw professionele stempelwerk. Bij Colop staat kwaliteit hoog in het vaandel, en met de Printer R45/D leveren we opnieuw een topproduct dat aan deze belofte voldoet. Kies voor de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de Colop Printer R45/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.