• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Colop Printer R40 EX-Libris

Een handige ronde stempel voor het maken van een ex-libris stempelafdruk.

Afdrukformaat: Ø40mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R40 Ex-Libris

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R40 Ex-Libris, een stempel die moeiteloos prachtige ex-libris stempelafdrukken creëert. Met deze handige zelf-inktende stempel in ronde vorm, kun je jouw persoonlijke ex-libris stempel eenvoudig online ontwerpen.

Geef je creativiteit de ruimte met de Colop Printer R40 Ex-Libris. Of je nu een klassiek, elegant ontwerp wilt of een speels en modern statement wilt maken, met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool is alles mogelijk. Ontwerp jouw unieke stempelafdruk die perfect past bij jou en je boeken.

Deze zelf-inktende stempel biedt niet alleen gemak, maar ook de keuze tussen zwarte of rode inkt, afhankelijk van jouw voorkeur en de gewenste uitstraling.

De Colop Printer R40 Ex-Libris garandeert professionele resultaten met heldere, scherpe en hoogwaardige stempelafdrukken. Geef je boeken een persoonlijk en uniek tintje met deze stijlvolle ex-libris stempelafdruk.

Ontdek het plezier van het maken en gebruiken van je eigen ex-libris stempelafdruk. Bestel vandaag nog en geef je boeken een gepersonaliseerde uitstraling met de Colop Printer R40 Ex-Libris. Jouw creatieve stempelavontuur wacht op jou!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.