• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Colop Printer R40/D

Colop Printer R40/D. Zelfinktende stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: Ø40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R40/D - De Ultieme Datumstempel voor Scherpe Afdrukken

De Colop Printer R40/D is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel die uitblinkt in zowel precisie als duurzaamheid. Met een robuust kunststof montuur en een ingebouwde verstelbare datum, is deze stempel perfect geschikt voor uiteenlopende toepassingen. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer R40/D:

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het geïntegreerde inktkussen kunt u moeiteloos duizenden afdrukken maken voordat het inktkussen vervangen moet worden. Dit zorgt voor een langdurige en kostenefficiënte stempelervaring.

Ronde Afdruk: Met een maximaal afdrukformaat van Ø 40 mm kunt u opvallende ronde stempelafdrukken creëren. Deze ronde afdruk voegt een uniek tintje toe aan uw documenten en maakt ze direct herkenbaar.

Volledig Aanpasbaar: De Colop Printer R40/D biedt ruimte voor maximaal 6 regels tekst - 3 boven de datum en 3 onder de datum. U kunt zelfs een ronde tekst rondom de datum plaatsen voor een extra personalisatie.

Inktkleuropties: Kies uit verschillende inktkleuren om uw stempelafdruk aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu zwart, rood, blauw, of een andere kleur is, de Colop Printer R40/D biedt veelzijdigheid.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u ooit behoefte heeft aan een nieuwe stempelafbeelding, kunt u eenvoudig een los stempelplaatje bestellen en vervangen. Dit bespaart kosten en zorgt ervoor dat uw stempel altijd up-to-date is.

Online Ontwerpopties: Maak moeiteloos uw eigen stempelontwerp online met behulp van onze intuïtieve "creator." U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer R40/D is ideaal voor stempelen op standaard (niet glad) papier, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

 

Met de Colop Printer R40/D bent u verzekerd van scherpe, duidelijke afdrukken die uw documenten professioneel en verzorgd maken. Kies voor betrouwbaarheid en precisie - kies voor de Colop Printer R40/D.

Colop Printer R40/D - Uw Stempel voor Kwaliteit en Duurzaamheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.