• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer R30 datumstempel

Colop Printer R30/D

Colop Printer R30/D. Zelfinktende stempel met max. 4 regels eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: Ø30mm

34,20 Excl. btw
41,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R30/D - De Perfecte Datumstempel voor Precieze Afdrukken

De Colop Printer R30/D is dé oplossing voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, zelf-inktende datumstempel met indrukwekkende prestaties. Met zijn stevige kunststof montuur en ingebouwde verstelbare datum, biedt deze stempel betrouwbaarheid en gebruiksgemak in één compact ontwerp. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Printer R30/D:

Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is uitgerust met een handig ingebouwd inktkussen, waardoor het dagelijks gebruik probleemloos verloopt. Het inktkussentje kan eenvoudig worden vervangen wanneer dat nodig is, en er zijn diverse kleuren inkt beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Maximaal Afdrukformaat: Met een indrukwekkend maximale afdrukdoorsnede van 30 mm, biedt de Colop Printer R30/D voldoende ruimte voor uw aangepaste tekst of datum. Er kunnen maximaal 4 regels tekst worden toegevoegd, waarbij de datum altijd centraal staat.

Scherpe Afdrukken: Dankzij de hoogwaardige constructie en nauwkeurige technologie staat de Colop Printer R30/D garant voor scherpe en consistente afdrukken, keer op keer.

CO7 Neutraal: Deze stempel is CO7 neutraal, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste bijwerkingen op uw documenten.

Eenvoudig Vervangbaar Stempelplaatje: U kunt het stempelplaatje van de Colop Printer R30/D eenvoudig los bestellen en vervangen, waardoor deze stempel een duurzame en kosteneffectieve keuze is.

Online Ontwerpmogelijkheden: Maak uw eigen stempelontwerp online met behulp van onze handige "creator" of upload uw aangepaste ontwerp. Met de Colop Printer R30/D kunt u moeiteloos uw stempel personaliseren.

 

De Colop Printer R30/D is bijzonder geschikt voor toepassingen zoals spaarkaarten, waar precisie en consistentie van cruciaal belang zijn. Houd er echter rekening mee dat als u van plan bent op een ondergrond met een MC coating te stempelen, wij u aanraden een handstempel te gebruiken met een StazOn kussen. Dit komt doordat de inkt in een zelf-inktende stempel op waterbasis is en mogelijk niet goed droogt op gladdere papiersoorten.

 

Kortom, de Colop Printer R30/D biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak voor al uw stempelbehoeften. Met zijn betrouwbare prestaties en mogelijkheden voor personalisatie, is dit een stempel die aan al uw verwachtingen zal voldoen. Kies voor de Colop Printer R30/D en ervaar zelf de voordelen van hoogwaardige afdrukken en gebruiksgemak.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.