• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Datumstempel R24

Colop Printer R24/D

Colop Printer R24 datum. Zelfinktende stempel met max. 2 regels eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: Ø24mm

30,49 Excl. btw
36,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Kleine ronde stempel met in het midden een datum. Colop Printer R 24 D. 

Maak kennis met de Colop Printer R24/D - uw veelzijdige, ronde datumstempel voor al uw administratieve behoeften! De Colop Printer R24D heeft een compact ontwerp met een centrale datum, waardoor hij perfect is voor dagelijkse administratieve taken, boekhouding en controleprocessen.

Maak gemakkelijk online uw eigen gepersonaliseerde stempel! Met de Colop Printer R24D kunt u uw eigen tekstplaat ontwerpen in combinatie met de draaibare datumfunctie. Het is een gebruiksvriendelijke stempelautomaat die zowel efficiënt als handig is in gebruik.

Het ingebouwde inktkussen zorgt ervoor dat u duizenden afdrukken kunt maken zonder u zorgen te hoeven maken over het vervangen van de inkt. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende inktkleuren om uw documenten en administratie overzichtelijk te houden.

Bij de prijs is de tekst- of logo-opdruk inbegrepen, zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe Colop Printer R24/D. Kies uit diverse lettertypen om uw stempel een persoonlijk tintje te geven. Het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel maakt het gemakkelijk om de stempeltekst te lezen en snel de juiste stempel te vinden.

De Colop Printer R24/D is vergelijkbaar in kwaliteit en betrouwbaarheid met de Trodat Printy Dater, en biedt alles wat u mag verwachten van het gerenommeerde merk Colop.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en aanpasbare datumstempel, dan is de Colop Printer R24/D de perfecte keuze voor uw dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Vereenvoudig uw administratie en zet vandaag nog de stap naar een georganiseerde en professionele aanpak met de Colop Printer R24/D!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.