• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer R17

Colop Printer R17

Colop Printer R17. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels.

Afdrukformaat: Ø17mm

21,31 Excl. btw
25,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R17. Afdrukformaat Ø17mm. 

De Colop Printer R17 is een hoogwaardige kunststof stempel die speciaal is ontworpen voor nauwkeurige en efficiënte afdrukken. Met een afdrukformaat van Ø17mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor het opnemen van tekst en logo's. Bovendien is het onderhoud zeer gemakkelijk vanwege het ingebouwde inktkussen dat gebruikers zelf eenvoudig kunnen vervangen.

Wat de Colop Printer R17 echt bijzonder maakt, is het gebruiksgemak in combinatie met de online opmaak module. Gebruikers kunnen hun eigen gepersonaliseerde stempel ontwerpen via onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerpinterface op onze website. Of het nu gaat om het toevoegen van tekst, logo's of afbeeldingen, alles is mogelijk en slechts een paar muisklikken verwijderd.

We bieden bovendien een breed scala aan lettertypen om aan de ontwerpvoorkeuren van onze klanten te voldoen. De tekst is altijd duidelijk leesbaar en gemakkelijk te identificeren dankzij het handige indexvenster op de stempel.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten snel kunnen profiteren van hun gepersonaliseerde stempel, hebben we een snelle leveringsdienst. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 15:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd, wat een efficiënte en betrouwbare service garandeert.

Met de Colop Printer R17 bent u verzekerd van een stempel van uitstekende kwaliteit die aan al uw persoonlijke en zakelijke stempelbehoeften voldoet. Het is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke stempel waar u op kunt vertrouwen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.