• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Q43_vertalers

Colop Printer Q43 Vertaler blauw

Speciale vertalersstempel

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt

 

Beschrijving: 

De Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt is een onmisbaar hulpmiddel voor professionele vertalers. Deze zelf-inktende stempel is de makkelijkste uitvoering van de twee beschikbare opties en zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige markering van vertaalde documenten.

Conform de Europese richtlijnen wat betreft opmaak, grootte en kleur, is deze stempel uitgerust met een blauwe inkt. Blauw is de voorgeschreven kleur voor vertalersstempels en verzekert dat uw vertalingen officieel en professioneel worden erkend.

 

Belangrijke kenmerken:

  • Zelf-inktende stempel voor moeiteloos gebruik.
  • Voldoet aan Europese richtlijnen voor opmaak, grootte en kleur (blauw).
  • Personaliseerbaar met uw WBTV-nummer en naam voor een professionele uitstraling.

 

Met de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt kunt u uw vertaalwerk snel en accuraat valideren. Door uw WBTV-nummer en naam toe te voegen, wordt uw stempel uniek en volledig in overeenstemming met de vereisten van officiële documentatie.

 

Optimaliseer uw vertaalproces en zorg voor een geautoriseerde en gepersonaliseerde presentatie van uw werk met deze hoogwaardige vertalersstempel. Bestel vandaag nog de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt en verbeter uw professionele imago als vertaler!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.